*Αγώνας εξ αναβολής

*Τρία σερί under 2,5 στα τελευταία τους παιχνίδια.

👉 Βρες στο Betarades.gr παμε στοιχημα προγνωστικα για όλα τα παιχνίδια της ημέρας!

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Σριούσμπερι, αν και άνοιξε το σκορ με τον ΜακΓκίχαν στο 11’. Ισοφαρίστηκε με τον Ούντοχ στο 22’ και προηγήθηκε 3-1 με δύο γκολ των Σίπλεϊ (56’), Χολ (79’ αυτ.). Τελικά μείωσε με τον Μίτσελ στο 86’, χωρίς να αλλάξει κάτι ως το τέλος.

Η Κόλτσεστερ ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Σριούσμπερι, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, για το κύπελλο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από δύο σερί νίκες, οι οποίες είχαν έρθει μακριά από την έδρα της. Στο γήπεδό της έχει δύο συνεχόμενες ήττες, πέντε σε οκτώ αγώνες που έχει παίξει φέτος σε αυτό, με μόλις μία νίκη.

Συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μάθιου Εθέρινγκτον, ο οποίος είναι και φαβορί να αναλάβει μετά την αποχώρηση του Μπεν Γκάρνερ.

Είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, έχοντας ξεφύγει λίγο από την ζώνη υποβιβασμού, από την οποία είναι στο +6 πλέον.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*10/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον έχασε με το “βαρύ” 4-7 εντός έδρας από την Όλντερσοτ! Μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 0-7 λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τα γκολ των Μπάνταμ (1’, 4’, 58’), Στόουκς (9’), Τολάι (45’, 51’), Χάρις (47’ πεν.)! Τουλάχιστον έβγαλε μία αντίδραση, σκοράροντας με τους Κεμπ (75’, 78’), Όστιν (90’, 90+πεν.’)

Η Σουίντον όχι απλά έχασε και αποκλείστηκε από το κύπελλο Αγγλίας, το έπαθε με απίστευτο τρόπο, χάνοντας με το πολύ βαρύ 4-7 εντός έδρας από την Όλντερσοτ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Αυτή ήταν η τρίτη της σερί ήττα, τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζει. Και μακριά από την έδρα της, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν αήττητη στα πέντε πρώτα παιχνίδια, με τέσσερις ισοπαλίες, έχει τέσσερις ήττες στους πέντε επόμενους αγώνες που δεν κερδίζει.

Βρίσκεται σε πτωτική πορεία, είναι πάλι εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off για την άνοδο, αλλά έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο από τις περισσότερες ομάδες κοντά της, τον σημερινό. Αν κερδίσει, τότε θα βρεθεί εντός αυτών, υπερτερώντας και σε ισοβαθμία με άλλες ομάδες.

Σουίντον Στατιστικά

*7/10 G/G εκτός έδρας στη σεζόν

*7/10 over 2,5 εκτός έδρας στη σεζόν

Κόλτσεστερ-Σουίντον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ