9η αγωνιστική

*Μετρούν 5/6 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μιοντάλεν δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σκάιντ στα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΣΚΑΪΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 5-0 εκτός έδρας, από την Κονγκσβίνγκερ, για το πρωτάθλημα. Στο 15’ ο Βίνιορ το 1-0, στο 25’ και στο 38’ ο Χόλταν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 49’ ο Χόβεν έχασε πέναλτι για τη Σκάιντ, στο 70’ ο Χόκενσταντ σκόραρε για το 4-0. Στο 90’ ο Γκιούβεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σκάιντ υπέστη δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα και προβλημάτισε. Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική στην έδρα της Κονγκσβίνγκερ (5-0), έχασε εύκολα. Νωρίτερα, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σταρτ με σκορ 1-4. Είχε καταφέρει να βάλει δύσκολα σε δυνατούς αντιπάλους έως τώρα, αλλά χάλασε την εικόνα της με τα δύο τελευταία. Μόλις μία επιτυχία έως τώρα το συγκρότημα του Χόλμε σε οκτώ αγωνιστικές. Όσον αφορά την αποστολή, δύσκολα ξανά ο Μπογιάνγκ, εκτός και ο Αντόνεσεν. 

Σκάιντ Στατιστικά

*5/8 ματς πρωταθλήματος με goal/goal

*6/8 αναμετρήσεις είχαν over 3.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 εντός έδρας, εναντίον της Ράουφος, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 24’ ο Σόλμπεργκ σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55’ ο Σίσταντ έκανε το 2-0 για τη Μιοντάλεν και στο 65’ ο Λίεν σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μιοντάλεν επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε της Ράουφος (3-0) εντός έδρας και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στα τελευταία πέντε ματς, μετρά επίσης δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε σύνολο οκτώ αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι εξακολουθεί να έχει προβλήματα, καθώς είναι εκτός οι Ντάλμπι, Άπια, αμφίβολοι Τόκσταντ και Μπρίνγκακερ. 

Μιοντάλεν Στατιστικά

*4/7 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν

*5 σερί παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

Σκάιντ – Μιοντάλεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ