36η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 6 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Πονφεραδίνα – Μπούργος 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1, εκτός έδρας, από την Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45+1’ και στο 45+4’ ο Χουάν Κάρλος σκόραρε για το 2-0 των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Στο 66’ ο Μπερμέχο έχασε πέναλτι για τη Μπούργος, στο 90+6’ ο Κούρο Σάντσεθ σκόραρε με πέναλτι για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπούργος έχει χάσει πολλές ευκαιρίες να μπει στην εξάδα το τελευταίο διάστημα, ύστερα από τις διαδοχικές απώλειες της Αλμπαθέτε. Δεν είναι ούτε εκείνη σε καλή κατάσταση, έχασε από την Ουέσκα (2-1) εκτός έδρας, με μοιραίο των Άλεξ Μπερμέχο ο οποίος έχασε πέναλτι. Τρίτη ήττα στα πρόσφατα πέντε ματς, μετρά επίσης, μία νίκη και μία ισοπαλία. Μοναδική επιτυχία, ήταν το εντός έδρας 2-1 επί της Ράσινγκ Σανταντέρ. “Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου, πηγαίνουν πολύ καλά”, δήλωσε ο προπονητής Χουλιάν Καλέρο, ο οποίος πιστώνεται τις καλές πορείες της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια που την ανέβασε στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτος οι Γκρέγο Σιέρα, Γκασπάρ Κάμπος, Άντι Ροδρίγκεθ, Χάβι Πέρεθ καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. 

Μπούργος Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 9/17 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΝΦΕΡΑΔΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα, με σκορ 0-1, από τη Λεγανές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν πρωτίστως το μυαλό τους στην άμυνα και δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τη διαφορά έκανε το τέρμα του Σέρχιο Γκονθάλεθ στο 90+1’. 

Η Πονφεραδίνα δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί της, ούτε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λεγανές (0-1), έχασε και προέκυψαν ανακατατάξεις. Ο Νταβίδ Γκαγέγο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, στη θέση του ανέλαβε ο Χουάνφραν   Γκαρθία,ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τη Μπούργος. “Αν ειχα αμφιβολίες για τη δουλειά μου, θα έμενα να απολαμβάνω τον ήλιο στη Βαλένθια. Οι παίκτες έχουν την ελευθερία να αποφασίζουν μέσα στο παιχνίδι”, δήλωσε ο νέος τεχνικός της Πονφεραδίνα. O 46χρονος προπονητής, πέρασε για δύο σεζόν και από την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, μεταξύ 2008-2010, μετρώντας 27 συμμετοχές. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένει στα “πιτς” και δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Ερίκ Μοράν που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Εξέτισε ο Αδριάν Καστεγιάνο, όμως είναι τιμωρημένος ο μέσος Νουακάλι.   

Πονφεραδίνα Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*8/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 9/17 παιχνίδια εκτός έδρας

Μπούργος – Πονφεραδίνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ