*2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19, με την τελική φάση να διεξάγεται στη Μάλτα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα.

*Οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μία φορά, δηλαδή συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.

*Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι κατά σειρά: τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων, η διαφορά τερμάτων των μεταξύ τους αγώνων, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, η συνολική διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση συνολικά.

*Τα παιχνίδια του 4ου ομίλου διεξάγονται στην Πορτογαλία.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

ΚΡΟΑΤΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Ήττα 3-1 από την Τσεχία, για τα προκριματικά του Euro U19. Παρότι προηγήθηκε με τον Μάτιτς στο 29′, τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση και εν τέλει την ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (56′, 86′).

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της στο ελίτ γύρο η Κροατία. Στην πρεμιέρα, την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Γιόσιπ Σίμουνιτς αντιμετώπισε την Τσεχία, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1. Παρότι ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ, αυτό δεν κράτησε για πολύ, δεχόμενη πολύ γρήγορα την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Κροατία U19 Στατιστικά

*Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΗΔΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-0 από την Πορτογαλία, για τα προκριματικά του Euro U19. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όπως η σημερινή της αντίπαλος, έτσι και η Σουηδία ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στον ελίτ γύρο. Την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Βίκτορ Έρικσον αντιμετώπισε την οικοδέσποινα Πορτογαλία, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση της, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και παρότι έδειχναν να αντέχει στην πίεση, εν τέλει λύγισε στο φινάλε και έμεινε με άδεια χέρια.

Σουηδία U19 Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Κροατία U19 – Σουηδία U19 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ