32η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 αναμετρήσεις με No Goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας.

*Α’ Γύρος: Ιμπίθα – Ανδόρα 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΝΔΟΡΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-3 εκτός έδρας, εναντίον της Καρταχένα, για το πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος καμία από τις ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμειναν στο μηδέν. Στο 48’ ο Ιβάν Χιλ σκόραρε για το 0-1, στο 52’ ο Μποβέρ έκανε το 0-2. Στο 82’ ο Μαρτίνεθ σκόραρε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Ανδόρα πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, εναντίον της φορμαρισμένης το τελευταίο διάστημα, Καρταχένα (0-3) και μάλιστα εκτός έδρας, με εμφατικό για τα δεδομένα τους, σκορ. Νίκησε έπειτα από δύο αναμετρήσεις, κράτησε το μηδέν επίσης, για δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος. Νωρίτερα, άντεξε απέναντι στην πρωτοπόρο τότε, Λας Πάλμας (0-0), παρά το γεγονός ότι έμεινε από τα πρώτα λεπτά με παίκτη λιγότερο. Βέβαια, δέχτηκε πίεση και καλές φάσεις από τον αντίπαλο, όμως πήρε μια ισοπαλία που εν τέλει μπορεί να πανηγυριστεί ως νίκη. Διατηρεί απόσταση ασφαλείας -για την ώρα- από την επικίνδυνη ζώνη. “Η κατάσταση της Ιμπίθα, δημιουργεί ένα από τα ματς που είναι πιο επικίνδυνα”, δήλωσε ο Ιβάν Χιλ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι τραυματίες Ντάνι Μορέρ και Μαρτί Βιλά, ενώ εξέτισε και είναι διαθέσιμος ο Έκτορ Χέφελ.

Ανδόρα Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 9/15 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΜΠΙΘΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, εναντίον της Βιγιαρεάλ Β’, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 59’ ο Κριστιάν Ερέρα έχασε πέναλτι για την Ιμπίθα. Στο 83’ αποβλήθηκε ο Γιούλις για τους γηπεδούχους, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 72’.  

Η Ιμπίθα εξακολουθεί να μαζεύει βαθμούς και να ελπίζει ότι θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά και να παραμείνει στην κατηγορία. Πήρε το βαθμό απέναντι στην Βιγιαρεάλ Β’ (0-0) εντός έδρας, αν και το χαμένο πέναλτι από τον Κριστιάν Ερέρα στις αρχές του δεύτερου μέρους, της αφήνει πικρή γεύση. Νωρίτερα, πέτυχε σπουδαία νίκη και φυσικά αναθάρρησε, καθώς επιβλήθηκε της Λεγανές στη Μαδρίτη με σκορ 0-1. Δείχνει ότι μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο με την παρουσία του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο, μετρά μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς. “Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε την παραμονή”, δήλωσε ο κίπερ Φουτσάτο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι τιμωρημένοι οι Ντιόπ και Γιούλις, αμφίβολος ο Νολίτο.

Ιμπίθα Στατιστικά

*5/9 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 6/15 παιχνίδια εκτός έδρας

Ανδόρα – Ιμπίθα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ