*39η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γέοβιλ – Χάλιφαξ 1-0

*Οι έξι από τους εφτά αγώνες τους στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων και των τριών σε αυτό το γήπεδο, έχουν λήξει under 2,5

ΧΑΛΙΦΑΞ

Προηγούμενο ματς: Η Χάλιφαξ κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Ολντερσοτ, ανοίγοντας το σκορ με τον Αλι στο 12ο λεπτό, απέφυγε την ισοφάριση και «καθάρισε» το παιχνίδι με τέρμα του Γκίλμουρ στο 89ο λεπτό.

H Χάλιφαξ κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας την Ολντερσοτ, αλλά για το κύπελλο ερασιτεχνών, εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο δεν έχει δεχθεί καν γκολ! Μία εξ αυτών ήταν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδό της, έπειτα από τέσσερις αγώνες εκεί που δεν είχε κερδίσει, με τρεις ήττες.

Διατηρείται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 16η θέση του, παραμένοντας μακριά, στο -18 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ενώ βρίσκεται και λίγο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +9 από αυτήν.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Κλαρκ (ΑΜ), Σπενς (ΜΕ) εδώ και λίγο καιρό.

Χάλιφαξ Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί N/G

*Εχει 10/17 under 2,5 εντός έδρας όλα στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΕΟΒΙΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γέοβιλ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Μπαρνέτ, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο τελευταίο 20λεπτο, από τους Ποτέρ (70’), Καμπάμπα (73’), λίγο αφότου είχε γλιτώσει από το δοκάρι της. Και παρόλο που μείωσε γρήγορα, με τον Ρέκορντ στο 75’, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Η Γέοβιλ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρνέτ εκτός έδρας, χάνοντας με 2-1, με αυτή να είναι η πρώτη της ήττα έπειτα από δύο αγώνες. Και μακριά από την έδρα της έχει χάσει τις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, αλλά γενικώς έχει εννιά ήττες σε 18 παιχνίδια εκτός φέτος, κερδίζοντας μόνο στο γήπεδο της Ντάγκεναμ!

Παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποκτώντας την ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +4 συγκεκριμένα, από αυτήν, έχοντας ακόμη τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία επιθετικού Ρόου, χτύπησαν και θα λείψουν και οι Γουέικφιλντ (ME), Τζακ Κλαρκ (ΜΕ), Χαντ (AM), Γουίλιαμς (ΑΜ), Στίβενς (ΕΠ) που θα λείψουν απόψε.

Γέοβιλ Στατιστικά

*Εχει 4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/18 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 10/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 13/18 under 2,5 εκτός έδρας, 12/17 στο πρωτάθλημα

Χάλιφαξ-Γέοβιλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ