*8η αγωνιστική 

*8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι (2-1-2).

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Προηγούμενο ματς: Νέα μέτρια εμφάνιση μετά από εκείνη κόντρα στην Περέιρα, ηττήθηκε χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερες αντιστάσεις με 2-0 από την Μιγιονάριος. Μπήκε κάκιστα στο παιχνίδι και δέχτηκε το πρώτο της γκολ μόλις στο 6′, στο 29′ υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι και δέχτηκε και το δεύτερο. Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις.

Μετά τις δύο σερί νίκες της Ουίλα, λόγω διαφοράς τερμάτων έπεσε στην τελευταία θέση, ωστόσο είναι λίγα τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι ομάδες οπότε υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, σίγουρα επηρέασε το γεγονός πως ξεκίνησε πιο αργά τις υποχρεώσεις της. Τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός ο αμυντικός Καλδέρα, σταθερά στα πιτς ο φορ Ράμος.

Ντεπορτίβο Κάλι Στατιστικά

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Άδικο το αποτέλεσμα απέναντι στην Όνσε Κάλντας, ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, σε ματς που ήταν εμφανώς ανώτερη απλά της έλειψε το γκολ. Ήταν τρομακτικά άστοχη ειδικά στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να την πληρώσει προς το τέλος (87′) ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Έτρεχε αήττητο πέντε αγώνων στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο οι δύο κολλητές ήττες ήρθαν να φέρουν έναν μικρό προβληματισμό. Οι εμφανίσεις της πάντως περιμένουν καλές και αναμφίβολα το μπάσιμο στην νέα σεζόν έχει μέχρι στιγμής θετικό πρόσημο. Θα αγωνιστεί δίχως απουσίες.

Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα Στατιστικά

*Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ