*4η αγωνιστική

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: H Γκάμπα Οσάκα κέρδισε 1-3 εκτός έδρας την Κιότο Σάνγκα, ανοίγοντας το σκορ με τον Φουκούντα στο 30’ και παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Γιαμασάκι στο 34’, προηγήθηκε εκ νέου, πριν λήξει το ημίχρονο, με τον Νταουχάν στο 42’, ενώ ο Ισίγκε στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

H Γκάμπα Οσάκα επικράτησε 1-3 εκτός έδρας της Κιότο Σάνγκα, για το Λιγκ Καπ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν! Αλλά στο πρωτάθλημα έχασε το προηγούμενο παιχνίδι που έπαιξε, μακριά από την έδρα της, έπειτα από δύο ισοπαλίες, μία εκ των οποίων στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο γήπεδό της.

Αλλά με τις δύο ισοπαλίες που έχει πάρει στο πρωτάθλημα, είναι πάρα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο +1 από την τελευταία, στην 16η θέση του.

Δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσιών.

Γκάμπα Οσάκα Στατιστικά

*Εχει 3/4 G/G

*Εχει 3/4 over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Προηγούμενο ματς: H Χιροσίμα κέρδισε με μεγάλη ανατροπή, με 3-1 εντός έδρας την Γιοκοχάμα, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Καπρίνι στο 59ο λεπτό! Ισοφάρισε με τον Μιτσούτα στο 75’, ο Σασάκι στο 80’ της έδωσε προβάδισμα και «καθάρισε» το παιχνίδι με αυτογκόλ του Σουγκίτα στο 88ο λεπτό.

Η Χιροσίμα επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Γιοκοχάμα, για το Λιγκ Καπ, με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει. Αυτή ήταν η πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν, ενώ στο πρωτάθλημα έχει δύο ισοπαλίες σε τρεις αγωνιστικές, έχοντας χάσει και ένα παιχνίδι. Πάντως μακριά από την έδρα της έχει ισοπαλία στο μοναδικό της παιχνίδι.

Είναι ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά είναι λίγο ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα επειδή έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Τραυματίας είναι ο επιθετικός Αγιουκάβα.

Χιροσίμα Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G

*Εχει 2/4 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν

Γκάμπα Οσάκα-Χιροσίμα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ