*16η αγωνιστική 

*Βόρειος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Απόλλων Πόντου – Διαγόρας 0-1

*Στο κύπελλο (2/10): Διαγόρας – Απόλλων Πόντου 0-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Άλλη μία μεγάλη νίκη μπροστά στο κοινό του, τούτη την φορά απέναντι στην ΑΕΛ με 1-0 την περασμένη αγωνιστική. Στάθηκε εξαιρετικά και φρόντισε να περιορίσει τις απειλές προς τα καρέ του, ενώ επιθετικά ήταν αρκετά δραστήριος, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε στο 32′ και στην συνέχεια κράτησε χωρίς πολλά προβλήματα το προβάδισμά του, ακόμα και στο δεύτερο μέρος που η αντίπαλος πίεσε λίγο παραπάνω. 

Μολονότι η αποχώρηση του τεχνικού Ανδράλα μέσα στην διακοπή, φάνηκε εκ πρώτης όψεως να τον αποσυντονίζει, εκείνος συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά με δύο νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, απέναντι σε Βέροια και ΑΕΛ αντίστοιχα. Μεγάλη η εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, φιγουράρει στην 7η θέση με 20 βαθμούς και παρά την απειρία του, μοιάζει πολύ δύσκολο να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ21 ο Καραμάνης, στην μοναδική του απουσία για σήμερα.

Διαγόρας Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G και Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Προηγούμενο ματς: Συνέχισε από εκεί που ουσιαστικά σταμάτησε, πρόσθεσε μία νέα προβληματική εμφάνιση στο ιστορικό του και ηττήθηκε χωρίς πολλά πολλά από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Σαφώς το ότι είχε να αγωνιστεί ενάμιση μήνα ήταν ελαφρυντικό, αλλά δεν έδειξε κάποιο σημάδι πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ευρισκόμενος σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (35′, 61′).

Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος για τους Πόντιους, αφού όχι μόνο ξενιτεύτηκαν και αναγκάζονται να δίνουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο Πολύκαστρο, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου είχαν επιφέρει αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Παραμένει εντός ζώνης και στο -3 από την απευθείας παραμονή. Ρήξη χιαστού ο Καλαϊτζίδης, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα.

Απόλλων Πόντου Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*Δεν έχει σκοράρει στα 9/10 τελευταία παιχνίδια του

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ