* 18η Αγωνιστική (έναρξη Β’ γύρου)

* Οι ομάδες επιστρέφουν στην δράση μετά τις 13 Νοεμβρίου

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Στον 1ο γύρο (17/07): Πογκόν – Βίτζεβ 2-1

ΒΙΤΖΕΒ ΛΟΤΖ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (4-2) επί της Ντινάμο Μπατούμι.

Εντυπωσιακή η επιστροφή της Βίτζεβ στην Ekstraklasa μετά από 9 χρόνια, όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, η χειμερινή διακοπή την βρήκε στην 3η θέση της λίγκας! Δεν ξεκίνησε καλά στην σεζόν, της πήρε μερικά παιχνίδια να προσαρμοστεί στα δεδομένα, αλλά από τις αρχές Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα Οκτώβρη έκανε ένα εντυπωσιακό σερί που την εκτόξευσε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Δικαιολογημένα δεν άλλαξε πολλά ο κόουτς Νιετζβιέτζ, ο οποίος άρχισε να κάνει κουβέντες για Ευρώπη πριν τη διακοπή. Απέκτησε τον Τσιγκάνικς (μέσος – Ντουνάισκα) και παραχώρησε τον ρολίστα Ντανίελακ (μέσος).

“Η ομάδα μας έχει αλλάξει από τον προηγούμενο αγώνα με την Πογκόν, ωρίμασε για πολλούς μήνες, έμαθε την Ekstraklasa και μας έμαθε το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και με αυτές που έπαιξαν πρόσφατα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.” δήλωσε ο κόοτςυ Νιετζβιέτζ.

ΒΙΤΖΕΒ ΛΟΤΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 8/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΓΚΟΝ

Προηγούμενο ματς: Φιλικη νίκη (4-2) επί της Καραμπάγκ.

Μπήκε με μεγάλες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα η Πογκόν, αλλά η προπονητική μετάβαση στοίχισε, είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αμυντικά κενά κι έχασε σημαντικό έδαφος (-13) απέναντι στην ασταμάτητη Ρακόβ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Φύσει επιθετική ομάδα, με την 2η καλύτερη παραγωγικότητα στη λίγκα, αλλά και το 7ο χειρότερο παθητικό. Ισορροπημένη η βαθμολογική της συγκομιδή στα εντός/εκτός έδρας παιχνίδια, στο ανακαινισμένο της γήπεδο στο Ζέτσιν ήταν αήττητη μέχρι το Νοέμβριο όταν έχασε σε back-to-back παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο από Γκόρνικ και Ρακόβ αντίστοιχα.

Τα άκρα της άμυνάς του προσπάθησε να ενισχύσει μεταγραφικά ο Σουηδός κόουτς Γκουστάφσον, μέσα στο Γενάρη απέκτησε τους Βάλκβιστ (δεξί μπακ – Νόρκεπινγκ) και Κούτρη (αρ. μπακ – Ολυμπιακός). Αποχώρησε ο Μπαρτκόφσκι (δεξί μπακ) και ο Ζαν Κάρλος Σίλβα (μέσος).

“Είμαστε προετοιμασμένοι για τον ανοιξιάτικο γύρο με αυτοπεποίθηση, έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Γι’ αυτό περιμένουμε με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα είναι σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που δείξαμε στον αγώνα με τη Ράντομιακ τον Νοέμβριο” δήλωσε ο κόουτς Γκουστάφσον.

Δεν ταξίδεψαν στο Λοτζ οι τραυματίες Βάλκβιστ (δεξί μπακ), Κουχάρτσικ (εξτρέμ) και ο τιμωρημένος Λεγκόφσκι (μέσος).

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 11/12 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Βίτζεβ Λοτζ – Πογκόν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ