23η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Οβιέδο – Ουέσκα 0-1

ΟΥΕΣΚΑ

Προηγούμενο ματς: Απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Καρταχένα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, με περισσότερες και πιο απειλητικές φάσεις, αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της.

Η Ουέσκα μπορεί να μη χάνει εύκολα το τελευταίο διάστημα, όμως εξίσου δύσκολα σημειώνει και νίκες. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Καρταχένα (0-0), ενώ νωρίτερα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αλμπαθέτε (1-1) για το πρωτάθλημα. Τέσσερα διαδοχικά ματς δίχως επιτυχία, με απολογισμό μία ήττα και τρεις σερί ισοπαλίες. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα δεν είναι ικανοποιητικό, πασχίζει να βρει σταθερότητα στα αποτελέσματά της για να καταφέρει να “χτυπήσει” την εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. “Ο Μπόρχα Μπαστόν είναι ανάμεσα στους 2-3 παίκτες της κατηγορίας που κάνουν τη διαφορά”, δήλωσε ο κόουτς Θιγάντα για την απουσία του αντιπάλου επιθετικού. Για την Ουέσκα είναι εκτός ο Μαρκ Ματέου με τραυματισμό.

Ουέσκα Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 3/11 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΒΙΕΔΟ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Αλαβές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 72’ αποβλήθηκε ο Αμπκάρ για την Αλαβές και στο 79’ ο Ταρίν πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Η Οβιέδο επέστρεψε στις επιτυχίες όσον αφορά το πρωτάθλημα, με μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ανώτερη Αλαβές (1-0) εντός έδρας. Τρίτη στα τελευταία πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι, όπου πλέον δε συνεχίζει. Είναι ακόμα χαμηλά στην κατάταξη, στο δεύτερο μισό, αλλά η διαφορά της από την εξάδα, δεν την αποτρέπει από το να ελπίζει. “Νιώθω καλύτερα σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες. Είδα το Βιγιαρεάλ-Ρεάλ και ήταν ωραίο να το βλέπω ως φίλαθλος, όμως θα ήταν άσχημα αν ήμουν προπονητής σε κάποια από τις δύο ομάδες”, είπε ο Θερβέρα σχετικά με το στυλ παιχνιδιού της Οβιέδο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι τιμωρημένος ο Μπόρχα Μπαστόν και τραυματίες οι Νταβίδ Κόστας, Μπόρχα Σάντσεθ, Χάβι Μιέρ και Ούγο Ράμα. 

Οβιέδο Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*9/10 ματς τελευταία είχαν under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/11 παιχνίδια εκτός έδρας

Ουέσκα – Οβιέδο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ