Προγνωστικά Τένις: Φαβορί για τον τίτλο ο Νόρι κόντρα στον Γκασκέ

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Ρισάρ Γκασκέ – Κάμερον Νόρι

Με αρκετή δόση τύχης και πετώντας κάτω από τα ραντάρ, ο Ρίσαρ Γκασκέ βρίσκεται στον τελικό του Όκλαντ, μετά την walk over πρόκριση σου κόντρα στον συμπατριώτη του Λεστιέν στα ημιτελικά όποιος τραυματίστηκε. Ο Γάλλος είχε μια πολύ απαιτητική εβδομάδα καθώς χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σε κάθε αγώνα που εδώ, και ιδιαίτερα απέναντι στον Γκοφίν όπου σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες του τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη ο Νόρι, έχοντας εδραιωθεί πλέον ως ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας τα τελευταία 2 χρόνια, είχε επίσης μια δύσκολη πορεία καθώς χρειάστηκε τρία σετ τόσο κόντρα στον Λετσέκα όσο και απέναντι στον Τζιρόν, όμως με μια εκπληκτική εμφάνιση στα ημιτελικά απέναντι στους Μπρούκσμπι βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης και φυσικά αποτελεί το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Αναμένουμε ένα ματς με πολλά μεγάλα ράλι καθώς και οι δύο τενίστες αρέσκονται στο baseline παιχνίδι, όμως όταν η στιγμή το απαιτεί ο Νόρι υπερτερεί τόσο σε ταχύτητα όσο και σε δύναμη ώστε να πάρει τις πρωτοβουλίες και να επιβάλει τον ρυθμό του. Ο 36χρονος Γάλλος βρίσκεται κοντά στο τέλος της καριέρας του, καθώς είναι φανερό πως με το old school παιχνίδι του δεν μπορεί να κάνει ζημία πλέον στην νέα γενιά, και παρόλο που η πορεία του αυτή την εβδομάδα αξίζει συγχαρητήρια, μια εύκολη ήττα στον τελικό είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα εδώ.

Εκτίμηση: Κάμερον Νόρι και Under 24.5 (1.82)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.