Προγνωστικά Τένις: Τελικοί σε Γαλλία και Αργεντινή

Γιάννης Χρυσουλάκης
Γιάννης Χρυσουλάκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Ούγκο Ουμπέρ – Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ

Ο Ουμπέρ έπαιξε τέλεια στον ημιτελικό και κέρδισε για πρώτη φορά του τον περσινό νικητή του τουρνουά Χουρκάκζ. Εντύπωση έκανε ότι πέτυχε 77% των πρώτων σερβίς του. Μεγάλη βελτίωση από αυτό που έχουμε συνηθίσει από τον Γάλλο στο παρελθόν.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Ο Ντιμιτρόφ κάνει φοβερή χρονιά μέχρι στιγμής. Έχει ήδη έναν τίτλο. Έχει χάσει μόνο ένα ματς φέτος και είναι 10-1. Αυτή την εβδομάδα έχει χάσει μόνο ένα σετ.

Πιστεύω ότι θα γίνει σκληρή μάχη με πολλά γκέιμς. Ο Ντιμιτρόφ έχει πάει σε  tie break στα 6 από τα τελευταία 7 του ματς. Ο Ουμπέρ θα έχει την υποστήριξη του κοινού για να του δώσει ενέργεια μήπως κερδίσει τον καλύτερο Ντιμιτρόφ.

Εκτίμηση: over 23 γκέιμς (1.91)

Ούγκο Ουμπέρ – Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φακούντο Μπαγκνίς – Λουτσιάνο Νταρντέρι

Είναι μόνο η τρίτη φορά που τελικός ATP αποτελείται από δύο παίκτες που ξεκινήσανε από τα προκριματικά. Κανείς τους δεν έχει κερδίσει ποτέ ATP τίτλο.

Ο Μπαγκνίς από το 2007 που έγινε επαγγελματίας έχει πάει σε έναν μόνο τελικό όπου έχασε σε 3 σετ. Αυτή η εβδομάδα μας θύμισε τον παλιό του εαυτό κερδίζοντας τους πάντες χωρίς να χάσει σετ.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Ο Ιταλός Νταρντέρι έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη κερδίζοντας τον Μπαέζ σε 3 σετ. Είναι μόνο 21 χρονών και φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Ο Μπαγκνίς είναι πιο έμπειρος και παίζει στη χώρα του. Ο Νταρντέρι έδειξε κουρασμένος στο τέλος του ματς χθες καθώς ο αγώνας ήταν απαιτητικός. Θεωρώ λάθος ότι ο Ιταλός είναι φαβορί.

Εκτίμηση: Μπαγκνίς νίκη (2.25)

Φακούντο Μπαγκνίς – Λουτσιάνο Νταρντέρι στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ