*Αγώνας εξ αναβολής

*Στον πρώτο γύρο: Ιστλεϊ – Ντάγκεναμ 1-1

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ντάγκεναμ κέρδισε 2-1 εντός έδρας Σόλιχαλ Μουρς, χάρη σε δύο τέρματα του Εφιόνγκ (36’, 73’) και ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαριστεί από τέρμα του Σαϊμπούλσκι στο 41ο λεπτό.

Η Ντάγκεναμ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Σόλιχαλ Μουρς, με τον επιθετικό Εφιόνγκ που ήρθε δανεικός από την Ολντερσοτ μέσα στην εβδομάδα, να σκοράρει και τα δύο γκολ! Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις σερί ήττες, έχοντας τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια που δεν είχε κερδίσει! Αλλά ήταν και η επιστροφή της στις νίκες εντός, μετά από τρεις σερί ήττες εκεί.

Με αυτή τη νίκη ανέβηκε αρκετά, φτάνοντας πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας πάλι σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο -1 συγκεκριμένα, την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Απουσιάζει εδώ και λίγο καιρό λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Ταβάρες, ενώ θα λείψουν λόγω κάποιων ενοχλήσεων οι Χέιρ (ΑΜ), Βιλέτε (ΜΕ).

Ντάγκεναμ Στατιστικά

*Εχει 6/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/18 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 12/18 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Ιστλεϊ έχασε 0-4 εντός έδρας από την Μέιντστοουν, δεχόμενη δύο γρήγορα γκολ, νωρίς, από την αντίπαλο της, από τους Λόουσον (7’), Μπούτι (11’). Και στο 31ο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο, κάτι που τερμάτισε τις ελπίδες της για κάτι καλό,  με άλλα δύο γκολ να έρχονται στη συνέχεια από την αντίπαλο της, από τους Ντίκον (52’), Μπίνομ – Γουίλιαμς (74’).

Η Ιστλεϊ ηττήθηκε με το «βαρύ» 0-4 εντός έδρας από την Μέιντστοουν, χάνοντας για δεύτερη φορά στους τρεις τελευταίους αγώνες. Και μακριά από την έδρα της κέρδισε το πιο πρόσφατο παιχνίδι της, πρώτη της νίκη εκτός στο πρωτάθλημα μετά από 11 παιχνίδια στα οποία είχε οκτώ ήττες.

Υποχώρησε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά παραμένει σε απόσταση βολής, στο -2 για την ακρίβεια, από την έβδομη και τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσιών, κάτι που συμβαίνει σχεδόν από την αρχή της σεζόν, πέραν κάποιων μικροενοχλήσεων ορισμένων παικτών κατά διαστήματα.

Ιστλεϊ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G

*Εχει 12/17 G/G εκτός έδρας

Ντάγκεναμ – Ιστλεϊ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ