Φάση Ομίλων – 1η Αγωνιστική

* Στην επόμενη φάση προκρίνεται μόνος ο 1ος κάθε ομίλου

* Στον 4ο όμιλο συμμετέχουν και οι Κάζα Πία, Πάσος Φερέιρα

* No Goal τα 4/5 μεταξύ τους παιχνίδια

ΜΠΡΑΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Πορτιμονένσε. Ο Ουαταρά άνοιξε το σκορ για την Πορτιμονένσε στο 40’, ο Μεδέιρος ισοφάρισε με πέναλτι στο 65’ και ο Βιτίνια ανέτρεψε το σκορ στο 83’. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Τορμένα και Ολιβέιρα της Μπράγκα και ο Εστρέλα έχασε πέναλτι για την Πορτιμονένσε.

Με επεισοδιακό τρόπο επέστρεψε στις πρωταθληματικές νίκες η Μπράγκα στις 13 του μηνός, πέρασε δύσκολα στο Πορτιμάο, αλλά διατηρήθηκε στην 3η θέση της Primeira Liga, στο -1 από την Πόρτο και το +3 από την Σπόρτινγκ.

Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της στο πρώτο 20λεπτο. Η Πορτιμονένσε ισορρόπησε στην συνέχεια και απείλησε στο transition πριν προηγηθεί σε παρόμοια κατάσταση. Καλύτερη στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζόρζε, γύρισε το ματς χτυπώντας σε στατικές φάσεις, αλλά στις καθυστερήσεις στάθηκε τυχερή, όταν ο αντίπαλος μέσος αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Παρούσα σε τέσσερις τελικούς Λιγκ Καπ η ομάδα της Πεδρέιρα, κατέκτησε το τρόπαιο δις, το 2013 και το 2020, πέρσι όμως αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων με βαριά ήττα στο “Ντο Μπέσα”.

Απουσιάζουν στο Κατάρ οι Ρικάρντο Όρτα (εξτρέμ) και Ράσιτς (χαφ). Τιμωρημένοι είναι οι στόπερ Τορμένα και Ολιβέιρα.

ΜΠΡΑΓΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ και στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΦΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Φαρένσε. Στο 33’ η Τροφένσε έμεινε με 10 παίκτες και η Φαρένσε σκόραρε με Βελάσκες (38’), Ρούι Κόστα (47’), Πέδρο Ενρίκε (87’) για να μειώσει ο Μπετσού με πέναλτι στο 89’.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Τροφένσε, ανήκει στα φαβορί της Segunda Liga για υποβιβασμό στην Γ’ κατηγορία! Με την ήττα στις 16 του μηνός, έφτασε τις τρεις σερί στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει δίχως νίκη από τις 18 Σεπτεμβρίου με ρεκόρ 0-2-6 έκτοτε.

Πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 2-2-9 και συντελεστή τερμάτω 9-27. Έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση και την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, παραδόξως έχει αποδειχθεί ελαφρώς καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΤΡΟΦΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Μπράγκα – Τροφένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ