*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής

*Νότιος όμιλος.

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου, έδρα του Φωστήρα.

*Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στην ιστορία τους.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Ηρόδοτο και γνώρισε νέα εκτός έδρας ήττα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονό του φέτος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα, αυτό έγινε στο 50′ αλλά μέσα σε πέντε λεπτά κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ και κατά συνέπεια την ανατροπή. Δεν άλλαξαν πολλά μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Δείχνει ακόμα ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας, ειδικά από την στιγμή που μπήκε από το «παράθυρο» σε αυτή. Βαδίζει σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ υπάρχει και εμφανές ποιοτικό έλλειμμα, το οποίο είναι άγνωστο πως θα υπερκεραστεί. Σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα, απολύθηκε ο προπονητής Σταυριανός και έτσι θα κατέβει στο σημερινό παιχνίδι με υπηρεσιακό προπονητή τον Λευτέρη Βελέντζα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Νιντσάκης (εξτρέμ) και Αλεξίου (χαφ), όπως ακριβώς και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.

ΠΑΟ Ρουφ Στατιστικά

*Δέχεται πρώτος γκολ στα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια του

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΗΦΙΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εμφάνιση πολλών αστέρων στην έδρα της Προοδευτικής, την οποία και κέρδισε με το εντυπωσιακό 0-4 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και η επικράτησή της ήταν ολοκληρωτική, όπως άλλωστε μαρτυρά και το τελικό σκορ. Πήρε το προβάδισμα λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, «κλείδωσε» την νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50′ και στο ρελαντί σημείωσε άλλα δύο τέρματα. 

Άψογο ξεκίνημα, ανάλογο με την ποιότητα που την διακατέχει και τους στόχους που έχει θέσει. Μονόδρομος η νίκη απέναντι στον νεοφώτιστο ΠΑΟ Ρουφ, κόντρα στον οποίον παρουσιάζεται ως το ακράδαντο φαβορί. Προέρχεται από την πιο εμφατική της νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, την ίδια στιγμή που δείχνει να βρίσκεται τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από όλες τις ομάδες του νότιου ομίλου. Μακροχρόνιος ο επιθετικός Σέις, παραμένει εκτός με θλάση ο Πρίτσας και ο Πέιος.

Kηφισιά Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*Στα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σημειώθηκε Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΚΗΦΙΣΙΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ