Προγνωστικά Τένις: Προημιτελικά φωτιά στην Βιέννη

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Χούμπερτ Χούρκαζ – Μπόρνα Τσόριτς

Το νούμερο 27 του κόσμου, Μπόρνα Τσόριτς, επέστρεψε πριν λιγους μήνες από απουσία ενός έτους λόγο χειρουργικής επέμβασης και μάλιστα αυτή ήρθε με την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας του μέχρι στιγμής στο Σινσινάτι σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονίας. Έκτοτε, ο πρώην νούμερο 12 του κόσμου παίζει καλά όμως δεν έχει καταφέρει να περάσει τα προημιτελικά σε κάποια διοργάνωση. Ο Κροάτης παίζει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα κερδίζοντας τον Χάλις στα τρία σετ, ενώ χτες σημείωσε μεγάλη νίκη κόντρα στον Τσιτσιπά με ανατροπή.

Από την άλλη ο Χουρκαζ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για την πρόκριση στο ATP World Tour Finals του Τορίνο, κερδίζοντας τον Ρουσοβουόρι με τα στατιστικά του σερβίς του να εντυπωσιάζουν σε αυτές τις indoors συνθήκες. Το κίνητρο του Πολωνού είναι τέραστιο αυτήν την εβδομάδα και έτσι θα τον εμπιστευτούμε για την πρόκριση σε ένα ματς ωστόσο που αναμένεται να έχει τάι-μπρεικ και ίσως τρία σετ.

Εκτίμηση: Χούρκαζ & οver 18.5 γκειμς (1.93)

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Nτανίλ Μεντβέντεφ – Γιάνικ Σίνερ

Το νούμερο τέσσερα του κόσμου Nτανίλ Μεντβέντεφ κυνηγά μία από τις τρεις εναπομείνασες θέσεις του ATP World Tour Finals και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο για να τα καταφέρει αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικό στην κατάταξη. Ο 26χρονος κέρδισε άνετα τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι την Τετάρτη για να ξεκινήσει την εκστρατεία του στη Βιέννη, μετά την ήττα στον ημιτελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Astana Open. Ο Ρώσος επιβεβαίωσε την φόρμα του με εξαιρετική νίκη απέναντι στον γηπεδούχο Τιμ ο οποίος μόλις έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Στην άλλη όχθη ο νούμερο 12 του κόσμου Σίνερ, έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει αν θέλει να πάρει μία από τις τρεις εναπομείναντες θέσεις του Τορίνο. Ο 21χρονος κέρδισε τους Γκαρίν και Τιαφόε με 2-0 σετ αυτήν την εβδομάδα και έτσι σημείωσε την θετική επιστροφή στο Tour, καθώς ένας τραυματισμός τον οδήγησε να αποσυρθεί στον ημιτελικό εναντίον του Ρουν στο Sofia Open αρχές του μήνα, όπου ήταν δύο φορές υπερασπιστής του τίτλου.

Πρόκειται αναμφίβολα για το ματς της ημέρας σήμερα στην Βιέννη, μεταξύ δύο εξαιρετικών τενιστών φέτος οι οποίοι διεδικούν την είσοδο τους στο ATP World Tour Finals και έτσι με μόλις δύο τουρνουά να απομένουν στο ΑΤP Calendar, αυτή φαίνεται να ειναι μια εκ των δύο ευκαιρίων τους να φτάσουν στον τελικό ή ακόμα και να κατακτήσουν τον τίτλο. Ελάχιστα πράγματα χωρίζουν τους δύο τενίστες και έτσι θα πάμε με το οver ως το καλύτερο σημείο εδώ.

Εκτίμηση: οver 22.5 γκειμς (1.83)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις