Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στη μεταξύ τους ιστορία.

ΓΙΟΥΧΑΝ ΘΡΙ ΤΑΟΥΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-2 της Τσανγκτσούν Γιατάι, την περασμένη αγωνιστική. Ήταν καλύτερη στο 1ο ημίχρονο, παίρνοντας δίκαια το προβάδισμα στο 13ο λεπτό. Η Γιατάι μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεγκάο. Η πρωτοπόρος Θρι Τάουνς είχε τον έλεγχο στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού, με το τελικό 1-2 να διαμορφώνεται στο 81ο λεπτό, με γκολ του Αντέμιλσον.

Η νεοφώτιστη Θρι Τάουνς παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (15-2-0)! Βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο +7 από την πρωταθλήτρια Σαντόνγκ Ταϊσάν. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 14 από τις 17 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τραυματίες οι Γουάλας, Ρεν Χανγκ, Ντιανζούο Λιου, Γιεν Γιάκι και Μαρκάο (12 γκολ σε 13 ματς). Λείπει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα ο Στάντσιου.

Γιουχάν Θρι Τάουνς Στατιστικά

*4 συνεχόμενα g/g.

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΚΑΝΓΚΤΖΟΥ ΜΑΙΤΙ ΛΑΙΟΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στη Σανγκάη SIPG, στην 01/09! Παθητικός ο ρόλος της στο 1ο ημίχρονο, στάθηκε τυχερή που δε δέχτηκε κάποιο γκολ. Η Κανγκτζού πήρε τον έλεγχο στο β’ μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά τις σπατάλησε, με το 0-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τα “Λιοντάρια” στο πρωτάθλημα (0-2-3). Βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, με δύο παιχνίδια λιγότερο από τη 16η Κουανγκτσόου Έβεργκραντ. Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 11 από τις 16 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Εκτός παραμένει ο πολύτιμος Στόπιλα.

Κανγκτζού Μάιτι Λάιονς Στατιστικά

*6 συνεχόμενα under2.5 γκολ.

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΙΟΥΧΑΝ ΘΡΙ ΤΑΟΥΝΣ – ΚΑΝΓΚΤΖΟΥ ΜΑΙΤΙ ΛΑΙΟΝΣ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ