*2η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίσημο επίπεδο.

ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΤΡΕΧΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Ος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, δέχθηκε το 2-0 με πέναλτι στο 38’, με την αντίπαλο να μεγαλώνει τον δείκτη του σκορ, ξανά με πέναλτι, στο 84’.

Άσχημο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα για την Γιονγκ Ουτρέχτη, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με το βαρύ 3-0 από την Ος εκτός έδρας. Την αδικεί η έκταση που πήρε το τελικό σκορ, έπεσε πάνω σε μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντίπαλο, εμφάνισε πολλά κενά στα μετόπισθεν, υπέκυψε σε δύο πέναλτι και έτσι ήρθε η βαριά ήττα. Θα μπορούσε πάντως να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά.

Την περασμένη σεζόν τερμάτισε χαμηλότερα απ’ όλες τις ομαδες Νέων (18η) και τη φετινή χρονιά θέλει να τα πάει καλύτερα, με στόχο να αναδείξει ταλέντα για την πρώτη ομάδα. Αντίθετα, προωθήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές απ’ την U18 του συλλόγου που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι είναι γι’ αυτό το επίπεδο. Έχει δύσκολη αποστολή αυτή την αγωνιστική, καθώς υποδέχεται ένα εκ των φαβορί για την επιστροφή στην Eredivisie, την Χέρακλες. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Άκμουμ.

ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΤΡΕΧΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια.

*N/G τα 3/4 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-0 κόντρα στη Ντεν Χάαγκ. Προηγήθηκε με τον Βεΐνοβιτς στο 4’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Αρμεντέρος στο 22’ και με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έκανε το 3-0 στο 34’. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λάουρσεν στο 44’. Η Χέρακλες έχασε πέναλτι στο 62’.

Η επιστροφή της μετά από 17 χρόνια στη β’ κατηγορία συνοδεύτηκε με εντυπωσιακό τρόπο, με τη Χέρακλες να διασύρει με 4-0 τη Ντεν Χάαγκ στο Αλμέλο. Εντυπωσιακή και άκρως αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε τέσσερις φορές και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο. Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο μέρος, έριξε τους ρυθμούς και είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ (χαμένο πέναλτι). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός Αρμεντέρος που σκόραρε δύο φορές.

Απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα, έβγαλε στο χορτάρι τα επιθετικά της στοιχεία και αμυντικά έδειξε να πατάει αρκετά καλά. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Χέρακλες, απέδειξε πως θεωρείται δικαιολογημένα απ’ τα πρώτα φαβορί για την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Ουτρέχτης. Παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Πόλεϊ.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 9/10 τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα 5/8 πρόσφατα παιχνίδια.

Γιονγκ Ουτρέχτη – Χέρακλες στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ