*2η αγωνιστική

*H Νοτς Κάουντι είναι αήττητη σε αυτό το γήπεδο, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις επισκέψεις.

*Και τα τέσσερα παιχνίδια τους στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει G/G, τα τρία μαζί με over 2,5.

ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπόρεχαμ Γουντ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Σάουθεντ, χάρη σε ένα τέρμα του Νιούτον στο 18’ και αντέχοντας ως το τέλος, παρόλο που δέχθηκε μία σχετική πίεση, ενώ άντεξε παρόλο που έπαιξε με παίκτη λιγότερο για 17 λεπτά και με δύο παίκτες λιγότερους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Η Μπόρεχαμ Γουντ κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με 0-1 στο γήπεδο της Σάουθεντ, αντέχοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο με παίκτη λιγότερο, όσο και με δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους! Ξεκίνησε λοιπόν πολύ καλά τη φετινή σεζόν, έπειτα και από μία αρκετά καλή περίοδο προετοιμασίας, έχοντας χάσει μόνο στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, την Μπρέντφορντ!

Η διοίκηση έκανε κάλεσμα στους οπαδούς άλλων ομάδων, μεγάλων της χώρας και του Λονδίνου, να δώσουν το παρών στο γήπεδο, για να την βοηθήσουν, δεδομένου πώς έχει πουλήσει 875 εισιτήρια διαρκείας και η Νοτς Κάουντι θα έχει μαζί της 600 οπαδούς, έχοντας εξαντλήσει τα εισιτήρια της.

Τιμωρημένοι είναι οι Εντλόβου (ΕΠ), Κέλι – Εβανς (ΜΕ) που αποβλήθηκαν στον αγώνα της πρεμιέρας.

Μπόρεχαμ Γουντ Στατιστικά

*Εχει 2/3 G/G στα τελευταία φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της

*Εχει 4/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Νοτς Κάουντι κέρδισε άνετα με 3-0 εντός έδρας την Μέιντενχεντ, σκοράροντας δύο γκολ με τον Λόνγκσταφ στο πρώτο ημίχρονο, στο 22’ και στο 44’, με τον Τέιλορ στο 59’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η Νοτς Κάουντι κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Μέιντενχεντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό της, Λόνγκσταφ, να ξεκινάει την «απόσβεση» για την μεταγραφή του από την Γκέιτσχεντ, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη νέα του φανέλα!

Και γι’ αυτήν ήταν η συνέχεια μίας πολύ καλής περιόδου προετοιμασίας, όπου κέρδισε την πλειοψηφία των αγώνων της, έχοντας χάσει μόνο από την Κέιμπριτζ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Νοτς Κάουντι Στατιστικά

*Εχει 5/8 over 2,5 στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της

*Εχει 5/8 G/Gστα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της

Μπόρεχαμ Γουντ – Νοτς Κάουντι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ