*2η αγωνιστική

*Και τα δύο παιχνίδια τους στο παρελθόν έληξαν 1-1

ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μέιντστοουν έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Ολτρινχαμ, αν και άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Μπρόκμπανκ στο έβδομο λεπτό. Δέχθηκε την ισοφάριση σε κρίσιμο χρονικό σημείο, στην εκπνοή του ημιχρόνου, από τον Κον – Κλαρκ στο 45’, ενώ άντεξε παρόλο που έπαιξε με παίκτη λιγότερο για περίπου 30 λεπτά.

Η Μέιντστοουν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ολτρινχαμ, παρόλο που αναγκάστηκε να παίξει για περίπου 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Συνεχίζει έτσι την σχετικά καλή πορεία που είχε στα φιλικά παιχνίδια της, χωρίς να γνωρίσει καμία ήττα, έχοντας όμως τρεις ισοπαλίες σε εφτά αγώνες.

Βέβαια μόνο μία εξ αυτών ήταν απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά αυτό που μετράει είναι πώς συνεχίζει να μην χάνει, κάτι που της εξασφάλισε την άνοδο σε αυτή την κατηγορία.

Ο προπονητής της, Χακάν Χαϊρετίν, θέλει να δει την ομάδα του πιο επιθετική σήμερα, παίζοντας και στο γήπεδό της, ενώ ξεκαθάρισε πώς δεν αποκλείεται φέτος να κάνει ροτέισον στην θέση του τερματοφύλακα, αφού θεωρεί ισάξιους τους δύο που έχει στη διάθεση του!

Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Γκαντούρ που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα.

Μέιντστοουν Στατιστικά

*Εχει 5/7 over 2,5 στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

*Εχει 5/7 G/G στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΡΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γιορκ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γουόκινγκ, έχοντας δοκάρι πριν ανοίξει το σκορ με τον Κουχιάρ (36’), ενώ σφράγισε τη νίκη της με τέρμα του Ντάκγουορθ (56’).

Η Γιορκ ξεκίνησε με πολύ καλό τρόπο και τη φετινή σεζόν, αφού κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Γουόκινγκ, έχοντας επιστρέψει φέτος στην κατηγορία, όπως και η σημερινή της αντίπαλος.

Αλλά εν αντιθέσει με αυτήν, ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της, μετά από μία περίοδο προετοιμασίας στην οποία έχασε τους τέσσερις από τους πέντε αγώνες της, παίζοντας βέβαια και με κάποιες δυνατές αντιπάλους, ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ο προπονητής της, Τζον Ασκεϊ, είπε πώς η ομάδα του θα παραταχθεί με αυτοπεποίθηση στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά όχι με υπερβολική, αποδίδοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλο της.

Τραυματίες και απόντες είναι οι αμυντικοί Μαφούτα, ΜακΛάφλιν, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του δεξιού μπακ Ντάκγουορθ και του εξτρέμ Τζέιμς που χτύπησαν στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους.

Γιορκ Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί N/G, 5/7 στα φιλικά και το μοναδικό της επίσημο παιχνίδι

*Εχει 4/7 over 2,5 στα φιλικά και το μοναδικό της επίσημο παιχνίδι

Μέιντστοουν – Γιορκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ