*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πόντε Πρέτα – Μπρούσκε 2-0

*Και οι τρεις αγώνες τους στο παρελθόν έχουν λήξει με 2-3 γκολ.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε έχασε 1-0 εκτός έδρας από την CSA, γνωρίζοντας την ήττα με πέναλτι του Ροντρίγκες στο 81ο λεπτό, έχοντας χάσει νωρίτερα η ίδια πέναλτι, ενώ είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας και μία μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσει.

Η Μπρούσκε ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την CSA, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα άξιζε καλύτερης τύχης, ειδικά με την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός της, Λουάν Κάρλος, είπε πώς ήταν η χειρότερη ήττα της καριέρας του, αφού οι παίκτες του έκαναν ακριβώς ό,τι τους είπε, με αποτέλεσμα να μην ξέρει που να αποδώσει ευθύνες για το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε σερί ισοπαλίες, αλλά παρέμεινε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Στο γήπεδό της δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγώνες, αλλά με τρεις σερί ισοπαλίες στους πιο πρόσφατους.

Είναι πάντα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 14η θέση του για την ακρίβεια, αλλά πλέον είναι σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Σάντρο, Τότι, οι μέσοι Λουίζ Αντόνιο, Ντιέγκο Ζαρντέλ, ενώ χτύπησε και θα λείψει και ο επιθετικός Κρισλάν.

Μπρούσκε Στατιστικά

*Εχει 13 σερί under 2,5

*Εχει 4/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 6/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 16/20 under 2,5 εντός έδρας, 10/11 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Πόντε Πρέτα κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, ανοίγοντας το σκορ με τον Γουάλισον στο 8’, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Ρανιέλ στο 35’. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν, ακυρώθηκε και ένα τέρμα της αντιπάλου της ως οφσάιντ, αλλά τελικά πήρε η ίδια τη νίκη με δύο γκολ από τους Λούκα (79’), Φεσίν (84’).

Η Πόντε Πρέτα πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-1 εντός έδρας απέναντι στην Βάσκο Ντα Γκάμα, δεύτερη στους τρεις τελευταίους αγώνες της, αν και τώρα τελευταία κερδίζει κυρίως στο γήπεδό της. Μακριά από αυτό δεν έχει νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, αλλά με δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Ανέβηκε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας την μικρή της απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +6 πλέον από αυτήν.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Φαμπίνιο (ΜΕ), Ριμπαμάρ (ΕΠ), Ραμόν Καρβάλιο (ΜΕ), Λέο Σάντος (ΜΕ), Νορμπέρτο (ΑΜ), Ντανίλο Γκόμες (ΕΠ), ενώ χτύπησε και θα απουσιάσει και ο αμυντικός Τιάγκο Ολιβέιρα και συνεχίζει να λείπει ο Ματέους Ζίσους (ΜΕ) που είναι τιμωρημένος για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Από εκεί και πέρα τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Φάμπιο Σάντσες και ίσως γίνει ένα σχετικό ροτέισον, με σίγουρα απών τον μέσο Ελβις που έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Πόντε Πρέτα Στατιστικά

*Εχει 3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 11/19 under 2,5 εκτός έδρας, 8/12 στο πρωτάθλημα.

Μπρούσκε – Πόντε Πρέτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ