*3ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού (09/08). Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, στην ιστορία τους.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ισραήλ, 169)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-4 εκτός έδρας, εναντίον του Ολυμπιακού, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο 5’ ο Σερί με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 61’ ο Πιερό με κεφαλιά σκόραρε για το 0-2 και ο ίδιος παίκτης ξανά με κεφαλιά, έκανε το 0-3 στο 65’. Στο 87’ ο Αμπού Φάνι με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Μακάμπι Χάιφα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και πήρε μια δίκαιη πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά, συνιστά έκπληξη το επίτευγμα της ομάδας του Μπακχάρ, όμως οι Πειραιώτες ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν την τέλεια εμφάνιση στη ρεβάνς του “Καραϊσκάκης”.

Καλοδουλεμένο σύνολο, πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να αναπτυχθεί σωστά. Πολλά τρεξίματα από τον αμυντικό χαφ Αλί Μοχάμεντ, ποιοτική δημιουργία από τον Σερί, εκτελεστική δεινότητα από τον Πιερό. Δεν έχει ακόμα υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ισραήλ, ξεκινά στις 20 Αυγούστου. Όσον αφορά την αποστολή, ο Μπακχάρ δεν υπολογίζει τον Τζάμπερ. 

Μακάμπι Χάιφα Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κύπρος, 110)

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Τορίνο, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 85’ ο Σανάμπρια σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στην ιταλική ομάδα. 

O Απόλλων Λεμεσού ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωτάθλημα Κύπρου δεν έχει αρχίσει ακόμα, η σέντρα είναι προγραμματισμένη στα τέλη Αυγούστου. Πριν από αυτό, ο Απόλλωνας έχει να παίξει τελικό Σούπερ Καπ με την Κυπελλούχο της περσινής σεζόν, Ομόνοια.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην πρώτη χρονιά του 54χρονου Γερμανού στην Κύπρο. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έμεινε εκεί και στα πλέι οφ τίτλου. Θα είναι επιτυχία να καταφέρει να παίξει ξανά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι εκτός ο τραυματίας μέσος Ίλιεφ, όπως και ο Ζράντι. 

Απόλλων Λεμεσού Στατιστικά

*2/4 φιλικά παιχνίδια με over 3.5 γκολ

*2/4 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ