12η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Ντάλκουρντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 36ο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Μανς (45’+4) και Γκέτεσον (65′), στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (81′, 90’+3).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Εσκιλστούνα, μετά και τη νίκη επί της Έστερσουντ (4-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Ντάλκουρντ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-2. Παρότι βρέθηκε πίσω από νωρίς, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και μπορεί να έδειχνε ικανή να πάρει το διπλό, λύγισε στο φινάλε και εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια. Έφτασε έτσι τις τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες στροφές και είναι στην πέμπτη θέση, σε τετραπλή ισοβαθμία. Επικράτησε στα τέσσερα από τα έξι εντός της (4-0-2).

Εσκιλστούνα Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έστερ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 55ο λεπτό, για να ισοφαρίσει εν τέλει με τον Σόρενσεν στο 70′.

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Μπρομαποϊκάρνα, μετά και τη νίκη επί της Έρεμπρο (0-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την Έστερ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Κάτι που δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγο αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Βρίσκεται έτσι σε ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο. Πανηγύρισε ένα διπλό στις πέντε εξόδους της (1-1-3).

Μπρομαποϊκάρνα Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εσκιλστούνα – Μπρομαποϊκάρνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ