*Τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στη Σλοβακία. Υπάρχουν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, όπου θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές στον καθένα. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου περνούν στα ημιτελικά και στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 του 2023. Οι τρίτοι κάθε ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους σε νοκ άουτ αγώνα και όποιος κερδίσει θα περάσει επίσης στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 του 2023.

*1η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου

ΑΓΓΛΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Αγγλία κέρδισε 2-0 την Πορτογαλία με δύο γκολ του Σκάρλετ στο πρώτο ημίχρονο, στο 10’ και στο 40’ με πέναλτι.

Η Αγγλία κέρδισε με 2-0 την Πορτογαλία, πετυχαίνοντας τέταρτη συνεχόμενη νίκη, πέμπτη στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Και τα κατάφερε σε έναν αγώνα – τελικό, αφού όποια ομάδα κέρδιζε θα έπαιρνε την πρόκριση, αν και η ίδια βολευόταν και με την ισοπαλία.

Στον πάγκο της έχει τον Ιαν Φόστερ, που προετοίμασε την ομάδα του πέντε μέρες στην Αγγλία πριν ταξιδέψουν για την Σλοβακία, λέγοντας πώς όλα «κύλησαν ρολόι», με στόχο να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο σε αυτή τη διοργάνωση, χωρίς να υποτιμάει τους αντιπάλους τους, λέγοντας πώς θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Αγγλία U19 Στατιστικά

*Το N/G επιβεβαιώθηκε στις 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

*Εχει 6/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Αυστρία κέρδισε 2-0 την Δανία με τον Φάλμαν στο 28ο λεπτό να ανοίγει το σκορ, ενώ ο Γιάσιτς στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Αυστρία κέρδισε με 2-0 την Δανία, αφήνοντας έξω τις Ισπανία, Δανία από τον όμιλο της, έχοντας το πλεονέκτημα πώς έπαιξε λιγότερα παιχνίδια, αφού είχαν στον όμιλο και την Ρωσία η οποία δεν συμμετείχε για τους γνωστούς λόγους.

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, τέσσερις στους εφτά τελευταίους αγώνες που δεν έχει χάσει.

Ο προπονητής της, Μάρτιν Σερμπ, είπε πώς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πρέπει να παρουσιαστούν με αυτοπεποίθηση πώς μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και θεωρεί πώς επιθετικά μπορούν να σκοράρουν, παρόλο που προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον τραυματισμό του επιθετικού Γουίντρα που αγωνίζεται στην Κολωνία.

Αυστρία U19 Στατιστικά

*Εχει 3/4 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 3/4 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αγγλία U19 – Αυστρία U19 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ