*Φάση των ομίλων των προκριματικών του Euro U21 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα Γεωργίας και Ρουμανίας.

*Από κάθε όμιλο προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης η πρώτη ομάδα και η καλύτερη δεύτερη αυτών. Οι υπόλοιπες επτά θα δώσουν το παρών στα πλέι οφ.

*10η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου

*Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για την Νορβηγία.

*Στον πρώτο γύρο: Αζερμπαϊτζάν – Νορβηγία 1-2

ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Νορβηγία κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Φινλανδία, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Σέιντε (63’), Οπεγκαρντ (78’).

Η Νορβηγία κέρδισε και την Φινλανδία με 0-2 εκτός έδρας, κάνοντας ένα μεγάλο comeback, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από εκείνη επί της Κροατίας, στην οποία έχανε με 1-2 ως το 90ο λεπτό! Και πλέον χρειάζεται μόνο μία νίκη απόψε, για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να περάσει απευθείας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Και που καλύτερο μέρος να το πετύχει, από την έδρα της, εκεί που έχει πέντε συνεχόμενες νίκες. Πάντως έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα μπαράζ, αν και εδώ που έφτασε θα είναι τεράστια αποτυχία κάτι τέτοιο.

Νορβηγία U21 Στατιστικά

*Εχει 19/24 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει οκτώ σερί over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Το Αζερμπαϊτζάν έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Φινλανδία, με όλα τα γκολ να τα δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Σκιτά (50’), Αντμαν (55’), Σαντίκου (79’).

Το Αζερμπαϊτζάν ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 εκτός έδρας από την Φινλανδία, αν και πάλεψε για ένα ημίχρονο, κρατώντας το μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά. Αυτή ήταν η τρίτη του ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες, ενώ ειδικά μακριά από την έδρα του έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Και ολοκληρώνει την παρουσία της στον όμιλο τερματίζοντας στην προτελευταία θέση του, επάνω μόνο από την πολύ κακή Εσθονία, η οποία είναι και η μοναδική ομάδα την οποία κέρδισε στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αζερμπαϊτζάν U21 Στατιστικά

*Εχει εφτά σερί over 2,5

*Εχει πέντε συνεχόμενα N/G εκτός έδρας

Νορβηγία U21 – Αζερμπαϊτζάν U21 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ