*16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

ΚΑΡΛΟΣ ΣΤΑΪΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στην Ουνιβερσιτάδ Σαν Μαρτίν. Το 0-1 στο 35’ για την Κάρλος Στέιν, το 1-1 έκανε η Ουνιβερσιτάδ στο 38’, το 2-1 ήρθε στο 72’, το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90’.

Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του εκτός έδρας αγώνα με τη Σαν Μαρτίν, ηττήθηκε δίκαια από μια ομάδα που ήταν πιο αποτελεσματική. Προηγήθηκε στο 35’ η Κάρλος Στάιν, ωστόσο η Σαν Μαρτίν έβγαλε αντίδραση άμεσα, καθώς ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο μέρος «χτύπησε» από στατικές φάσεις και αντεπιθέσεις, το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, απλώς η Ουνιβερσιτάδ ήταν πιο αποτελεσματική.

Επιστροφή στις ήττες για την Κάρλος Στάιν, μια ακόμη απόδειξη ότι είναι αλλοπρόσαλλη και ανάξια εμπιστοσύνης, έχει ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 12 πόντους καταλαμβάνει την 17η θέση. Εντός έδρας είναι πιο ανθεκτική, δεν έχει ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς στο γήπεδο της (2-2-0).

ΚΑΡΛΟΣ ΣΤΑΪΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 3/5 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στην Καντολάο. Το γκολ ο Ουρίμπε στο 43’.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχασε και απ’ την Καντολάο την περασμένη εβδομάδα, σε ματς που επιθετικά δεν έδειξε σχεδόν τίποτα. Ο αντίπαλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε, το γκολ ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα και ήταν μια δίκαιη εξέλιξη. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο παθητική, όμως η Σέζαρ Βαγιέχο δεν έκανε τρομερές φάσεις, απείλησε κυρίως με στατικές φάσεις.

Δεύτερη σερί ήττα μετά το εκτός έδρας 2-0 απ’ την Αλιάντσα Λίμα, έχει ρεκόρ 1-1-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Έμεινε στους 18 πόντους και καταλαμβάνει την 11η θέση, δεν είναι αποτελεσματική εκτός έδρας, δεν έχε νίκη σε εφτά εξόδους (0-4-3).

ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Κάρλος Στάιν – Σέζαρ Βαγιέχο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ