15η αγωνιστική

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 4 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ποχάνγκ, για την περασμένη αγωνιστική. Ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 17′. Η Ίντσεον πίεσε στη συνέχεια για να ξαναμπεί στον αγώνα, σπατάλησε όμως τις καλές τις ευκαιρίες, με το 2-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια (0-4-3), σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν, έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο +4 από την εξάδα υποβιβασμού. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της (0-3-2), σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ στα τρία από αυτά.

Τραυματίες οι Ντέλμπριτζ, Μπαν-Σουκ Ο και Τζου-Γιονγκ Λι.

Ίντσεον Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Over2.5+goal/goal στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ποχάνγκ, για τη φάση των “16” του κυπέλλου. Παθητικός ο ρόλος της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κατάφερε να προηγηθεί στο 57′, κόντρα στη ροή του αγώνα. Δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους ανώτερους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν σε 1-1 στο 68′, για να πάρουν την πρόκριση στο 90+3′, με τον Τζουν Χέο να διαμορφώνει το τελικό 2-1. 

Επιστροφή στις ήττες για τη Σεονγκνάμ μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Σεούλ, για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται ακόμη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την προτελευταία Σουγουόν FC και στο -9 από την πρώτη εξάδα, με παιχνίδι λιγότερο από την 6η Σεούλ. Εκτός έδρας έχει πετύχει και τις 2 νίκες της ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τραυματίας ο Γιονγκ-Τζι Παρκ.

Σεονγκνάμ Στατιστικά

*Under1.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ