* Ημιτελικά του Conference League

* 1ος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στο Ολίμπικο στις 5 Μαΐου

* Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

* Δεν υπάρχει VAR

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΛΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Άστον Βίλα.

Ήταν φανερό το Σάββατο ότι οι παίκτες του Ρότζερς δεν είχαν καμία όρεξη να παίξουν σε υψηλές εντάσεις ή να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. Με το μυαλό στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση του συλλόγου έπαιξαν απέναντι στην Άστον Βίλα και το 0-0 αντικατοπτρίζει καταλλήλως την εικόνα του αγώνα στο “King Power”.

Τρίτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη για τη Λέστερ, προηγήθηκε το 1-1 με την Έβερτον (εκτός) και η ήττα στο βορρά από τη Νιουκάστλ (2-1) με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Το πρωτάθλημα όμως δεν φαίνεται ότι την απασχολεί και πολύ πλέον. Ο Ρότζερς ξεκούραζε παίκτες στην Ευρώπη μέχρι το Φλεβάρη, όμως το σενάριο ανατράπηκε πια, με το τρόπαιο του Conference League στον ορίζοντα, το οποίο της δίνει και τη μοναδική διέξοδο για ευρωπαϊκή συμμετοχή τη νέα σεζόν.

Για να βρεθεί ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείστηκε αρχικά από τον όμιλο του Europa League, πίσω από Σπαρτάκ Μόσχας και Νάπολι και στη συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά τις Ράντερς (7-2), Ρεν (3-2) και PSV (1-2). Στο Αϊντχόφεν πριν δύο εβδομάδες έκανε εξαιρετικό παιχνίδι μετά το πρώτο ημίωρο της πίεσης των γηπεδούχων, η οποία απέφερε και το 1-0. Δεν αγχώθηκε ποτέ μέσα στο ματς, έκανε το παιχνίδι της, έβγαλε πολλές φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μάντισον, ο οποίος άξιζε το γκολ της ισοφάρισης. Δεν συμβιβάστηκε με το ενδεχόμενο της παράτασης και βρήκε γκολ πρόκρισης στο 88’ με τον Περέιρα!

Στα αγωνιστικά νέα, επέστρεψε το Σάββατο ο Βάρντι, έπαιξε ως αλλαγή απέναντι στην Άστον Βίλα και λογικά θα ξεκινήσει βασικός απόψε. Παραμένει εκτός ο χαφ Εντιντί, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Μπερτράν (αρ. μπακ) και Μεντί (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή των Σουμαρέ (χαφ), Έβανς (στόπερ).

ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 4/6 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για την Ευρώπη (Europa & Conference)

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Ίντερ. Ο Ντούμφρις άνοιξε το σκορ στο 30’, ο Μπρόζοβιτς έκανε το 2-0 στο 40’ και ο Μαρτίνες πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων στο 52’. Ο Μχιταριάν μείωσε για τη Ρόμα στο 85’.

Το αήττητο σερί 12 αγώνων (7-5-0) που έτρεχε η ομάδα του Μουρίνιο στην Serie A διακόπηκε το Σάββατο στο Μιλάνο, όπου και πάλι δεν είχε λύσεις για τους “νερατζούρι”, όπως και στον πρώτο γύρο (0-3), όπως και στο Κύπελλο στις 8 του Φλεβάρη (2-0).

Κλειστό το παιχνίδι στο “Σαν Σίρο” για μισή ώρα, έκρυψε την μπάλα στο transition η Ίντερ για το 1-0 με τον δεξιό της μπακ και με το μομέντουμ υπέρ της “καθάρισε” τη νίκη πριν το ημίχρονο με γκολάρα του Μπρόζοβιτς. Λάθος τα μαρκαρίσματα της άμυνας του Μουρίνιο σε κόρνερ για το 3-0 του Λαουτάρο, διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο του αγώνα, το γκολ της τιμής πέτυχε στο τέλος ο Μχιταριάν.

Χάθηκαν έτσι και οι τελευταίες ελπίδες να προλάβει την 4αδα στη Serie A, η διαφορά από τη Γιουβέντους πήγε στο -8 με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένη για τις δευτερεύουσες διοργανώσεις της UEFA για την επόμενη σεζόν.

Στο Conference League όμως επιβεβαιώνει το ρόλο του φαβορί που είχε από τα προκριματικά της διοργάνωσης, όπου απέκλεισε την Τραμπζονσπόρ. Στον όμιλο τερμάτισε πρώτη, παρά την συντριβή στη Νορβηγία και στα νοκ άουτ ίδρωσε. Με τη Φίτεσε χρειάστηκε γκολ του Έιμπραχαμ στο 90’ της ρεβάνς στο Ολίμπικο για να αποφύγει την παράταση, με το συνολικό σκορ του ζευγαριού (2-1) να την κολακεύει. Στα προημιτελικά ξόρκισε τον κακό της δαίμονα, στη ρεβάνς της 14ης Απριλίου διέλυσε την Μπόντο/Γκλιμτ με 4-0 παίρνοντας εκδίκηση για τις δύο ήττες στο βορρά. Απόλυτος πρωταγωνιστής της πρόκρισης ο Τζανιόλο με χατ-τρικ, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι “μνηστήρες” για την απόκτησή του από την Πρέμιερ.

Δεν αγωνίστηκαν στο “Σαν Σίρο” το Σάββατο οι Τζανιόλο και Κριστάντε, επιστρέφουν σήμερα. Βασικός αναμένεται στα χαφ ο Κριστάντε, παίζεται ο παρτενέρ του, όπως και ο δεύτερος επιθετικός πλάι στον Έιμπραχαμ. Σίγουρος ο Μχιταριάν στην 11αδα, είτε πλάι στον Κριστάντε, με τον Τζανιόλο στην επίθεση, είτε ο Αρμένιος πλάι στον Έιμπραχαμ, με τον Ολιβέιρα στα χαφ.

ΡΟΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας ματς

* Σκόραρε και στα 6 εκτός έδρας παιχνίδια της για το Conference League

Λέστερ – Ρόμα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ