*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φόρεστ Γκριν – Νορθάμπτον 1-0

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος και για το Λιγκ Τρόφι, στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, φέρνοντας ισοπαλία 1-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Νορθάμπτον ηττήθηκε και από την Κρόουλι με 0-1 εντός έδρας, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, έπειτα από ένα μεγάλο αήττητο σερί. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο γήπεδό της, έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες σε αυτό.

Επεσε λοιπόν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, στο -11 από την κορυφή και την σημερινή της αντίπαλο, αλλά πλέον σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο +1 συγκεκριμένα, από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο. Τουλάχιστον είναι σε μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +5, από την όγδοη που δεν οδηγεί ούτε καν σε αυτά!

Οι αμυντικοί Μιλς, Νέλσον τραυματίστηκαν σοβαρά και λείπουν εδώ και καιρό, ενώ ο αμυντικός Χάριμαν έσπασε κάποια πλευρά και αναμένεται να λείψει για λίγο καιρό ακόμη. Επίσης χτύπησε και θα απουσιάσει ο μέσος Ετέτε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νορθάμπτον έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Κρόουλι, χάρη σε ένα γκολ του Νίκολς στο 41ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλή, είχε ένα δοκάρι για να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς να κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία από εκεί και πέρα.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει 9/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*Εχει 8/15 under 2,5 εντός έδρας, 7/11 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Φόρεστ Γκριν δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, πριν κερδίσει με 2-0 εντός έδρας την Κόλτσεστερ, συνεχίζοντας την πολύ καλή της φετινή πορεία. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της στα 10 τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Και μακριά από το γήπεδο της δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγώνες, κερδίζοντας τους τρεις, έχοντας πάντα τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα.

Είναι πάντα πρωτοπόρος, με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ξεφεύγοντας περισσότερο από τους διώκτες της, στο +9 από την δεύτερη θέση, ενώ είναι στο +12 από την τέταρτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, αλλά και στο +16 από την όγδοη που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία μέσου Γουάιτχαουζ, απουσιάζει ο Ανταμς που είναι με την εθνική της χώρας του στο Κόπα Αφρικα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Φόρεστ Γκριν κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Κόλτσεστερ, ανοίγοντας το σκορ με τον Ματ στο 15ο λεπτό, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μαρτς στις καθυστερήσεις, έχοντας γλιτώσει ενδιάμεσα από κάποιες ευκαιρίες να δεχθεί την ισοφάριση.

Φόρεστ Γκριν Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5 μαζί με N/G.

*Εχει 8/14 over 2,5 εκτός έδρας, 6/11 στο πρωτάθλημα.

Νορθάμπτον – Φόρεστ Γκριν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ