Η Boxing Day των εκπληξεων…

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-2612

Μπόξινγκ ντει λοιπόν. Μια πολυ ιδιαίτερη μερα για τους Άγγλους και οχι μόνο, μια ημέρα που συμβολίζει την γενναιοδωρία των πλουσίων προς τους φτωχούς και γιορτάζεται πάντα με φουλ φουτμπολ. Αυτό δεν αλλάζει, ακομη κι αν ο κορωνοιός γινει η αιτία αναβολής τριών αγώνων ήδη, ενω δεν αποκλείεται οι αναβολές να αυξηθούν μεχρι να αρχίσουν τα ματς. Αν δεν πας στην Αγγλία, να ζήσεις απο κοντά την εμπειρία και να νιώσεις πόσο ξεχωριστή έιναι για κάθε οικογενεια, μια ημέρα στο γήπεδο, δεν θα καταλάβεις γιατί, παρα την έξαρση, οι αγωνιστικές συνεχίζονται κανονικά και ο κοσμος γεμίζει τις εξέδρες. Απο την άλλη, υπάρχουν και τα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Τέτοιες μέρες συνηθίζονται  κι εκπλήξεις, αλλά ας ελπίσουμε οτι δεν θα τύχουν στις δικές μας επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Η Γουέστ Χαμ μετά την νίκη επί της Τσέλσι στις αρχές του μήνα , δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλο τρίποντο . Έφερε ισοπαλία με την Μπέρνλι και έχασε από Άρσεναλ και Τότεναμ . Τα αποτελέσματα αυτά την έριξαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας , 4 βαθμούς κάτω από την τέταρτη Άρσεναλ και μόλις 1 βαθμό πάνω από την Μάντσεστερ Γιουν. Βέβαια έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και η Γιουνάιτεντ  δυο , οπότε έχουμε μάχη για την πέμπτη θέση . Εχει κάνει τρομερή δουλειά φέτος ο Μόγιες και φαίνεται και από την βαθμολογία και απο το αγωνιστικό κομμάτι . Η Σαουθάμπτον πραγματοποιεί μια μέτρια χρονιά . Βρίσκεται στην 15η θέση , 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού ! Τελευταία της νίκη ήταν στις 5/11 απέναντι στην Άστον Βίλα και από τότε μετράει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες ! Θεωρώ πως απόψε δεν θα καταφέρει να πάρει βαθμό από τα <<Σφυριά>> και εκτός έδρας μάλιστα ! Άλλωστε έχει να τα κερδίσει απο το 2017 !

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον: 1 (1,83)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 1 με απόδοση 1.83

FUN BET    Τοτεναμ – Κρ. Παλας: Ο Χαρι Κειν να σκοραρει 2 γκολ.  Χαρι Κειν. 2+ Γκολ. Απόδοση 5.50

Ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, έχει σκοράρει και στα 5 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, στις 26 Δεκεμβρίου. Συνολικα, 8 γκολ! Κι όμως, το ρεκόρ σκοραρίσματος στη Μποξινγκ Ντει, δεν το εχει αυτός, αλλά ο Ρομπι Φαουλερ με 9 γκολ. Με αντίπαλο την Κρ. Παλας, στην όποια έχει πετύχει 4 γκολ, στα τελευταία 4 ματς που αντιμετώπισε, οι πιθανότητες ειναι υπερ του για να συνεχίσει το σερι.

SOS: Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει κορωνοιο και δεν θα είναι στον πάγκο της Αστον Βιλα κοντρα στην Τσελσι. Ωστοσο, οι “χωριάτες” έχουν  3 σερί νίκες στη Μποξινγκ Ντει, τις τρεις τελευταίες σεζόν, σε αντίθεση με την Τσελσι που εχει 2 σερί ήττες! Ετσι οπως ειναι η ομαδα του Τουχελ, χτυπημενη απο τραυματισμους και κορωνοιο, θα ρισκαρα μια τριτη σερι ισοπαλια για τους “μπλε”, μετα το 1-1 με την Εβερτον και το 0-0 με τη Γουλβς.

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον: 1 (1,83)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ