18η αγωνιστική 

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον Α’γύρο: Ναϊμέγκεν – Βίλεμ 0-0

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 0-1 γκολ!

*Εκπληκτικό σερί τρέχει η Ναϊμέγκεν στην έδρα της Βίλεμ, αφού μετρά 5/6 νίκες στο Τίλμπουρχ. 

ΒΙΛΕΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλκμααρ, σε καμία περίπτωση το τελικό 4-1 κατά της δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, αφού πριν την αποβολή του Μιχελή το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Μπήκε πάντως αρκετά νωθρά, δέχτηκε γκολ και θα μπορούσε να δεχτεί και περισσότερα αν δεν σταματούσαν τα δοκάρια τις προσπάθειες των παικτών της αντιπάλου. Μετά το ημίωρο, το σκηνικό άλλαξε άρδην, αφού ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36′. Η αποβολή και το πέναλτι στο 75′ ήταν ουσιαστικά το σημείο κλειδί της αναμέτρησης.

Συμπλήρωσε έντεκα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ο βαθμολογικός και αγωνιστικός κατήφορος δεν δείχνει να έχει τελειωμό. Μετρά παράλληλα οκτώ σερί ήττες, χωρίς όμως να τίθεται ζήτημα προπονητή, μιας και η διοίκηση δείχνει να εμπιστεύεται αρκετά τον νυν τεχνικό της Φρεντ Γκριμ. Ο τελευταίος, προσπάθησε με αλλαγή προσώπων και συστήματος να βελτιώσει την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας του, πράγμα που ως ένα σημείο πέτυχε σε ένα αυξημένης δυσκολίας παιχνίδι.

Πάντα εκτός ο αναπληρωματικός κίπερ Ράουτερ, ο στόπερ Χέρκενς (7/0) και ο μακροχρόνιος κεντρικός μέσος Σπίρινχς (3/1). Δεν προλαβαίνει ούτε τώρα ο κεντρικός αμυντικός Μπέργκστρομ (9/0). Τιμωρημένος ο Έλληνας στόπερ Μιχελής (11/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 4-1 από την Άλκμααρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βίλεμ Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 2,5 (δες το στη Betshop)

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι καλές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα δεν είχαν μεταφραστεί σε νίκες, αυτό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, όπου πέρασε δίκαια από την έδρα της Γκόου Αχέντ με 0-2, στο μίνι ντέρμπι του βορρά. Εκπληκτική στο πρώτο μέρος, έπαιξε με μεγάλη επιθετικότητα, γεγονός που αιφνιδίασε την αντίπαλό της σε μεγάλο βαθμό. Σκόραρε δις, και στην επανάληψη έκανε ξεκάθαρη διαχείριση του αποτελέσματος, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και έκλεισε παράλληλα έναν πρώτο γύρο που κέρδισε τις εντυπώσεις συνολικά. Παίζει πάντως σταθερά καλά και ξέρει τι ζητάει από το κάθε παιχνίδι. παραμένει πάντως ακόμη σε ασφαλή επίπεδα σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής και δεν κινδυνεύει.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, είχε πάρει την εκδίκησή της από την Καμπούρ, αφού πήρε σπουδαία πρόκριση με 1-2 το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της τελευταίας, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών που είχαν ρίξει κάπως την ψυχολογία της.

Παραμένει εκτός ο αμυντικός χαφ Νταλούντ (7/0). Πάγιοι απόντες ο κεντρικός χαφ Ντε Βολφ και ο αρχηγός/στόπερ Φαν Έιντεν. Mάλλον δεν προλαβαίνει ούτε τώρα ο βασικός φορ Οκίτα (13/4) αλλά ούτε και ο εξτρέμ Ρουίς (3/0) που έλειψε στα τελευταία, ενώ δεν είναι διαθέσιμος και ο αρχηγός/χαφ Μπαρέτο (12/1). Παράλληλα, εξέτισε και επιστρέφει ο βασικότατος στόπερ Μαρκέζ (16/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε με 0-2 την Γκόου Αχέντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ναϊμέγκεν Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΒΙΛΕΜ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ