14η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών (το 75% της χωρητικότητας του γηπέδου).

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: ΠΑΕΕΚ – Άρης Λεμεσού 0-0

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Άρης Λεμεσού, μετά και από εκείνη επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας (1-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λιάσου Λουκά φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο μεταξύ τους ντέρμπι, στην έδρα του οποίου πήρε το διπλό, επικρατώντας με 0-2. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαμπίκα, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έφτασε τους 26 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης και στο -2 από ΑΕΚ και Απόλλωνα, οπότε και σε περίπτωση που επικρατήσει απόψε, θα περάσει μόνη πρώτη. Χωρίς ήττα στα τρία τελευταία εντός (2-1-0), στα οποία διατήρησε και ανέπαφη εστία. Συμπλήρωσε κάρτες ο Ντελμίρο, όμως θα εκτίσει στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση (04/01). Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί του Απόλλωνα Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μπαμπίκα στο 19ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στο 53′.

Άρης Λεμεσού Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα επτά τελευταία παιχνίδια του, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Interwetten)

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΕΕΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την ΠΑΕΕΚ, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Ανόρθωσης; (0-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάκη Σεργίδη υποδέχθηκε τον Εθνικό Άχνας, από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-2. Βρέθηκε πίσω σχετικά νωρίς, είχε την κατοχή και ανέβηκε να πιέσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στην κόντρα και να ηττηθεί.

“Ήταν ένα ματς που δεν έπρεπε να χαθεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σεργίδης. Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες στροφές, οπότε και βρίσκεται στην 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει έντεκα βαθμούς, όσους έχει και η Δόξα Κατωκοπιάς, ούσα παράλληλα στο +3 από τον ουραγό Εθνικό. Δυο νίκες και τέσσερις ήττες σε έξι φετινές εξόδους. Δεν υπολογίζεται ο Ενόχ που πήγε στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, ο Ορ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ παραμένουν εκτός οι Βαρέλα, Τσόσιτς και Χατζηκωνσταντή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τον Εθνικός Άχνας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 25ο λεπτό, ενώ στο 87′ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, για το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΕΕΚ Στατιστικά

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Άρης Λεμεσού – ΠΑΕΕΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ