*Δεύτερος γύρος του FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες εντός της δεκαετίας.

ΡΟΔΕΡΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’ Αγγλίας)

Καλή εμφάνιση, όμως έμεινε στην ισοπαλία η Ρόδεραμ απέναντι στην Πορτ Βέιλ, εντός έδρας. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας δίχτυα. Η αμυντική της λειτουργία ήταν σταθερή παρά την πίεση που δέχθηκε από τους φιλοξενούμενους, όμως εν τέλη υπέκυψε και δέχθηκε εξίσου ένα γκολ.

Αρκετά βατή κλήρωσε για τη Ρόδεραμ που θα αντιμετωπίσει τη Στόκπορτ, εντός έδρας. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράει αήττητο σερί 17 αγώνων ανεξαρτήτως έδρας, έχοντας σκοράρει 39 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί μόλις 8.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πορτ Βέιλ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σμιθ στο 56’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Αμού στο 87’. Την πρόκριση πήρε η Ρόδεραμ στα πέναλτι με σκορ 5-3.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με No Goal έληξαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΚΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Εθνικό Πρωτάθλημα)

Πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση για τη Στόκπορτ απέναντι στη Γουέλντστοουν. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν πολύ σταθερή, απομακρύνοντας τους κινδύνους των γηπεδούχων, όμως στα τελευταία λεπτά επαναπαύθηκε και δέχθηκε γκολ.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Στόκπορτ που έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Ρόδεραμ, εκτός έδρας. Μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία εφτά παιχνίδια, έχοντας βρει δίχτυα 22 φορές, ενώ παράλληλα έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δικά της 10. Είναι πολύ επικίνδυνη στο επιθετικό της κομμάτι και αυτό το έδειξε και στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, όπου κατάφερε να αποκλείσει τη Μπόλτον μετά από επαναληπτικό αγώνα και παράταση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Γουέλντστοουν με σκορ 1-4, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κουίγκλι στο 26’, ενώ στη συνέχεια ο Κράνκσοου πέτυχε χατ-τρικ (62’, 67’, 81’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζάκσον στο 87’.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Με Over 2.5 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal έληξαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Ρόδεραμ – Στόκπορτ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ