*14η αγωνιστική

*Δεν σημειώθηκε γκολ στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΛΕΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη για 12η σερί αγωνιστική (6-6-0) παρέμεινε η Λέτσε την προηγούμενη βδομάδα, επιστρέφοντας με τον βαθμό από την έδρα της Φροζινόνε (0-0). Δεν ξεχώρισε σημαντικά κάποια από τις δύο ομάδες, σε γενικές γραμμές ήταν μία μοιρασμένη αναμέτρηση δίχως μεγάλες ευκαιρίες, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας κρίνεται δίκαιο.

“Πραγματοποιήσαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μας, το πρωτάθλημα είναι υψηλής ποιότητας”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Μπαρόνι. Οι “λύκοι” πανηγύρισαν τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές (μία ισοπαλία): Κράτησαν το μηδέν στις τρεις, πέτυχαν τουλάχιστον τρία γκολ στις τέσσερις.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Φροζινόνε.

ΛΕΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*Over 3,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΡΝΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Τερνάνα και Τσιταντέλα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) την προηγούμενη βδομάδα. Ισορροπημένη από άποψη κατοχής μπάλας και ευκαιριών ήταν η αναμέτρηση, σε καλή μέρα βρέθηκαν και οι δύο τερματοφύλακες.

“Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, είμαι χαρούμενος από τον βαθμό που αποσπάσαμε. Είμαστε άτυχοι που πέσαμε πάνω στην καλύτερη Serie B των 15 τελευταίων χρόνων”, είπε ο προπονητής Λουκαρέλι. Αήττητη παραμένει η Τερνάνα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Λέτσε (1-4-0). Θετικοί σε κορωνοϊό βρέθηκαν οι Ντεφέντι και Παλούμπο, εξέτισε ο Σόρενσεν.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Τσιταντέλα. Ο Βίτα άνοιξε το σκορ στο 23′, απάντησαν οι γηπεδούχοι στο 69′ με Παρτιπίλο.

ΤΕΡΝΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Λέτσε – Τερνάνα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ