*3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

*Η Γουέστ Χαμ υποδέχτηκε ομάδα από το Βέλγιο μόλις μία φορά στο παρελθόν, στην παρθενική ευρωπαϊκή αναμέτρησή της: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Γάνδη τον Οκτώβριο 1964 για τον προκαταρκτικό γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

*Η Γκενκ μετράει τέσσερις αναμετρήσεις κόντρα σε αγγλικές ομάδες με απολογισμό 0-1-3 (3-12 τα γκολ).

*Η Γουέστ Χαμ έχει συνολικό απολογισμό 18-3-5 στις εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της.

*Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η Γκενκ μετράει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες μακριά από την έδρα της.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επανεκκίνησε το πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ, μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Άφησε πίσω την ήττα από την Μπρέντφορντ (2-1 εντός), επιστρέφοντας με το “τρίποντο” από την έδρα της Έβερτον (1-0). Μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε καλές ευκαιρίες κι έφτασε στο γκολ με γυριστή κεφαλιά του Ογκμπόνα στο 74′. Η εν λόγω νίκη της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 14 βαθμούς, παράλληλα ήταν η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε. Το συγκρότημα του Μόγιες βρίσκεται στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας των Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-0 εκτός) και Ραπίντ Βιέννης (2-0 εντός).

Απόψε θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. “Η κατάσταση στην ομάδα είναι εξαιρετική, θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να φτάσουν μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι ιδανικά αν βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας”, είπε ο προπονητής Μόγιες που μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σούτσεκ. Την Κυριακή (24/10) τα “σφυριά” υποδέχονται την Τότεναμ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Έβερτον. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ογκμπόνα στο 74′.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*Κράτησε το μηδέν στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΓΚΕΝΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τέταρτη ήττα σε πέντε αναμετρήσεις για την Γκενκ, δεν κατάφερε να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Σαρλερουά (2-0) υποχωρώντας στην 6η θέση του πρωταθλήματος και το -5 από την κορυφή. Πλήρωσε την αστοχία της, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε οχτώ αποκρούσεις. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά αν ο Ονουάτσου ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 81′, προτού ο Γκολιζαντέχ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα επτά λεπτά αργότερα.

Η Γκενκ ξεκίνησε με το δεξί τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας της Ραπίντ στη Βιέννη (1-0), στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στη “Cegeka Arena”. “Περιμένουμε μία συναρπαστική αναμέτρηση σε ένα σπουδαίο γήπεδο και μία καυτή ατμόσφαιρα. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; Οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται επιπλέον κίνητρο”, είπε ο προπονητής Φαν ντεν Μπρομ. Την Κυριακή (24/10) η Γκενκ υποδέχεται την Γάνδη.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από τη Σαρλερουά. Τα γκολ σημείωσαν οι Νίκολσον (56′) και Γκολιζαντέχ (88′). Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι.

ΓΚΕΝΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Γουέστ Χαμ – Γκενκ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ