27η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών (το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου).

*Η Φορταλέζα επικράτησε και στα τρία συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Σαπεκοένσε.

*Στον πρώτο γύρο: Φορταλέζα – Σαπεκοένσε 3-2

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάλεψε κόντρα στην πιο ποιοτική Ατλέτικο Παραναένσε, ήταν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική μπορούσε, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, αν και θα ήθελε κάτι περισσότερο. Προηγήθηκε στην έναρξη του δεύτερου μέρους, έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, παρότι ο αντίπαλος είχε κερδίσει μέτρα στο χορτάρι, τελικά δέχτηκε γκολ στο 89’ και έμεινε για ακόμη μια αγωνιστική μακριά απ’ τη νίκη.

Επιστροφή στις ισοπαλίες έπειτα απ’ την εκτός έδρας ήττα 5-2 κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ισοπαλίες, απέναντι σε Ατλέτικο Μινέιρο και Σάο Πάολο, αμφότερες εντός έδρας, με 2-2 και 1-1 αντίστοιχα. Κέρδισε για τελευταία φορά στις 12 Σεπτεμβρίου, εκτός έδρας την Μπραγκαντίνο με 2-1, με τη νίκη εκείνη να αποτελεί τη μοναδική που έχει πανηγυρίσει στο φετινό πρωτάθλημα (1-9-5). Είναι σταθερά τελευταία στη βαθμολογία, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, με 13 μόλις πόντους. Επιστρέφει ο Ντένερ (Μέσος,11).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ατλέτικο Παραναένσε, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 58ο λεπτό με τον Ματέους Ριμπέιρο, για να δεχθεί εν τέλει την ισοφάριση στο 89′.

Σαπεκοένσε Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επέστρεψε στην έδρα της και μαζί επέστρεψε και στις καλές εμφανίσεις. Ήταν ανώτερη απ’ την Γκρέμιο την περασμένη Τετάρτη, επικράτησε δίκαια και καθαρά, θα μπορούσε να έχει πάρει πιο άνετα τη νίκη με βάση την εικόνα της. Τρίτη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, οι άλλες δύο σημειώθηκαν εκτός έδρας κόντρα σε Σπορτ Ρεσίφε (0-1) και Φλουμινένσε (0-2), έχασε εντός έδρας από Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (0-3) και Φλαμένγκο (0-3). Διεκδικεί μία θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μετά από 26 ματς έχει 42 βαθμούς. Στο 2-1-2 το ρεκόρ της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς. Σοβαρή η απουσία του πρώτου σκόρερ Ρόμπσον.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Γκρέμιο, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Πικάτσου στο 79ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση.

Φορταλέζα Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα επτά τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Σαπεκοένσε – Φορταλέζα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ