12η αγωνιστική

*100% πληρότητα θεατών.

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα!

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν under 2,5 

*Χωρίς νίκη η Νανσί σε βάρος της Γκινγκάμπ από το 2005!

ΝΑΝΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μόνιμα ουραγός και πλέον με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την προτελευταία θέση, χειρότερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ακόμη. Η απομάκρυνση του τεχνικού Στέντελ ελπίζει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα της Λωρραίνης, η διοίκηση της οποίας ακόμη δεν έχει βρει κάποιον αντικαταστάτη, διέρρευσε πως βρίσκεται ανάμεσα σε δύο υποψηφίους αλλά τα ονόματα αυτών δεν δημοσιεύονται.

Με τον υπηρεσιακό Μπενουά Πεντρετί στον πάγκο της, απέσπασε τυχερό βαθμό από την έδρα της Παρί (1-1), εκμεταλλευόμενη την φλυαρία της αντιπάλου και έχοντας ειδικά στο δεύτερο μέρος την τύχη με το μέρος της. Ο παλαίμαχος Γάλλος παίκτης της, θα κάτσει στον πάγκο και στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ. Έλειψε και παραμένει εκτός δράσης ο αμυντικός χαφ Αγκ (6/1), στο μοναδικό της ουσιαστικό αγωνιστικό πρόβλημα μαζί φυσικά με τον βασικό στράικερ και αρχηγό Τιάμ (10/2).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Παρί εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Έμεινε πίσω στο σκορ στις αρχές του πρώτου μέρους, αλλά ισοφάρισε ανέλπιστα και κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Λατουσάν στο 49′.

Νανσί Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal (δες το στο Pamestoixima)

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν Χ

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ομάδα που αποδίδει καλύτερα στα εκτός έδρας η Γκινγκάμπ, κατάφερε πάντως στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την διακοπή να αξιοποιήσει το άλλοτε αφιλόξενο «Ρουντουρού» και να κερδίσει με 2-1 την Ροντέζ. Ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς κάποια αό τις δύο ομάδες να θέλξει με την απόδοσή της, ευτύχησε η ίδια να να πάρει την νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι της είναι συγκεκριμένο, αφού αρέσκεται στην μαζική άμυνα με προσήλωση και τρέξιμο, και στο τρανζίσιον μέσω αντεπιθέσεων και γρήγορης μετάβασης της μπάλας.

Τιμωρημένος ο φορ Πιερό (9/2), που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και σκόραρε στα δύο τελευταία, ενώ τιμωρημένος είναι και ο κεντρικός μέσος Ντιαρά (10/0) που αποτελεί βασική επιλογή. Τραυματίστηκε και μένει εκτός ο νεοαποκτηθείς φορ Αμπί (2/1), πάντα εκτός o βασικός στόπερ Εμπόα (2/0), ο έτερος στόπερ Σαμπάιο (6/1) και ο νεαρός πλάγιος χαφ Γκοντέν (1/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η νίκη με 2-1 επί της Ροντέζ Αβεριόν στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 4′ με τον Πιερό αλλά ισοφαρίστηκε μόλις στο 9′, στην συνέχεια το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις αλλά βρήκε το γκολ της νίκης στο 53′ με τον Σιβίς. Πιέστηκε ελάχιστα στην συνεχεια.

Γκινγκάμπ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal και over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Νανσί – Γκινγκάμπ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ