Θεωρία στοιχήματος: 4 επιστημονικές μέθοδοι για ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Το στοίχημα περιλαμβάνει τη λήψη αποφάσεων συνειδητά με βάση πληροφορίες. Οι παίκτες συνήθως αναλύουν δεδομένα για ομάδες και παίκτες πριν προχωρήσουν στο ποντάρισμά τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες επενδύουν πολλά στην έρευνα σχετικά με την ψυχολογία, τις στατιστικές και τη συμπεριφορά των παικτών. Από την πλευρά σας, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης σας. Μάλιστα, σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τέσσερις επιστημονικές θεωρίες που μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις σας στο στοίχημα.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νόμος των Μεγάλων Αριθμών

Ο νόμος των μεγάλων αριθμών με απλά λόγια υποστηρίζει πως όταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται πολλές φορές, το αποτέλεσμα θα είναι πιο κοντά στη μέσο όρο. Στην αρχή, δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε τον νόμο των μεγάλων αριθμών, αλλά έχει νόημα με την πάροδο του χρόνου. Η στρατηγική αυτή βοηθάει στην προστασία των παικτών από στοιχήματα στα τυφλά.

Χρησιμοποιώντας τη στρατηγική πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας σε μια εταιρία, πρέπει να έχετε λάβει υπόψη την απόδοση μιας ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα για να κρίνετε εάν μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι ή όχι. Οι ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητές σας θα πρέπει να μπουν σε δράση!

Θεωρία της Αποτελεσματικής Αγοράς

Αυτή η θεωρία προτείνει ότι οι τιμές της αγοράς περιλαμβάνουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και θεωρούνται δίκαιες για ένα δεδομένο στοιχείο. Έξυπνος επενδυτής είναι αυτός που μπορεί να κερδίσει την αγορά μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, έστω ότι η απόδοση της Τσέλσι για να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 2,50 και έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι πληροφορίες. Αν ένας από τους βασικούς παίκτες της δεύτερης τραυματιστεί το προηγούμενο βράδυ, η απόδοση μπορεί να μειωθεί στο 2,30.

Σύμφωνα με τη θεωρία, πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να ποντάρουν στην Τσέλσι και άρα και η τιμή θα πέσει. Επομένως, είναι αναγκαίο να βασίζεστε στην ανάλυση των διαθέσιμων πληροφοριών για να αξιολογήσετε μια μεταβολή σε απόδοση.

Κανόνας των Μικρών Αριθμών

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι μικρά δείγματα παρατηρήσεων είναι αντιπροσωπευτικά. Αυτός ο νόμος ισχύει για τους tipsters αν μιλάμε για αθλητικό στοίχημα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον επειδή έχει τρία στα τέσσερα κερδισμένα στοιχήματα και λεπτομερή ανάλυση. Τέτοιοι tipsters συνήθως προσελκύουν μεγάλο αριθμό οπαδών καθώς όλοι περιμένουν ότι η καλή πορεία θα συνεχιστεί.

Ωστόσο, το δείγμα δεν είναι μεγάλο και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν. Επομένως, αυτή η θεωρία θα σας βοηθήσει κατά την επιλογή ενός tipster για να εμπιστευτείτε. Θα πρέπει να έχουν αρκετά μεγάλο αριθμό από επιτυχίες για να σας πείσουν ότι η στρατηγική τους λειτουργεί.

Προκατάληψη Οικειότητας

Σύμφωνα με τη μελέτη της χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς, οι άνθρωποι τείνουν να αποκτούν μετοχές με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι. Σε όρους αθλητικού στοιχήματος, η θεωρία υποστηρίζει ότι οι παίκτες συνήθως επιλέγουν να ποντάρουν στις ομάδες που υποστηρίζουν ή που τις γνωρίζουν ως όνομα. Τέτοια στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν επομένως χωρίς αντικειμενική ανάλυση και βασίζονται κυρίως στην εξοικείωση με την ομάδα ή τον προπονητή. Για να γίνετε καλύτερος στο παιχνίδι σας, αποφύγετε να τοποθετείτε στοιχήματα σε ομάδες μόνο επειδή τις υποστηρίζετε.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ