*Πρώτος προκριματικός γύρος για το φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες. Τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε και θα ακολουθήσει αγώνας ρεβάνς. Κανονικά σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου σκορ στις δυο αναμετρήσεις, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και είναι κεκλεισμένων των θυρών.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουρουγουάη)

Από αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Λίβερπουλ, στο οποίο και μετράει επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η ομάδα του Μαρσέλο Μέντες φιλοξενήθηκε από τη Ντεφενσόρ, για το πρωτάθλημα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-3. Παρά το ευρύ αποτέλεσμα όμως, το έργο που αντιμετώπισε ήταν αρκετά δύσκολο. Πάντως, έφτασε τους 21 βαθμούς σε εννέα αναμετρήσεις και είναι μόνη πρώτη.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη παρουσία της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η πρώτη ήταν το 2011 και πάλι για τον πρώτο προκριματικό γύρο, όπου και ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-5 (2-2 εντός, 3-1 εκτός) από τη Γκρέμιο και έμεινε εκτός συνέχειας. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται ξεκάθαρα σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Ντεφενσόρ, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα των Ραμίρες (41′), Ρομέρο (88′) και Μπουένο (90’+) ήταν και αυτά που έκριναν την αναμέτρηση.

Λίβερπουλ Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα έντεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ισημερινός)

Σε αγωνιστική απραξία βρίσκεται εδώ και δυο μήνες περίπου η Κατόλικα και αυτό σίγουρα θα είναι κάτι που θα την επηρεάσει απόψε. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το πρωτάθλημα του Ισημερινού ξεκίνησε κανονικά, με την Κατόλικα να αντιμετωπίζει την Ολμέδο εντός έδρας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, για διοικητικούς και αγωνιστικούς λόγους.

Επιστρέφει απόψε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μετά από 41 ολόκληρα χρόνια και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον τεχνικό Σαντιάγκο Εσκομπάρ, ο οποίος θα απέχει για τις επόμενες εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδος του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο. Χρέη υπηρεσιακού εκτελεί ο βοηθός του, Σιφουέντες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Ολμέδο, για το πρωτάθλημα. Πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά.

Ουν. Κατόλικα Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Λίβερπουλ – Ουν. Κατόλικα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ