*13η αγωνιστική.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Από τέσσερα σερί μεταξύ τους G/G + Over 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στα τρία πρώτα η νίκη κατέληξε στον εκάστοτε γηπεδούχο, δύο φορές για τη Μαρσέιγ, μία για τη Νιμ.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

Νιμ – Μαρσέιγ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ευχάριστη παρένθεση αποτέλεσε η εκτός έδρας νίκη επί της Ρεμς για τη Νιμ, την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις ήττες. Πήγε να αντιμετωπίσει τη Μονακό εκτός έδρας, γνώριζε ότι η αποστολή της θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αποδείχτηκε ότι δε διέθετε τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθεί. Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι πήρε πολύ κακό βαθμό, η Μονακό απείλησε αρκετές φορές, βρέθηκε σε πολλές στιγμές σε θέση βολής, εξέθεσε την άμυνα της Νιμ. Όλα τελείωσαν στην αποβολή του Ντεό, από εκεί και έπειτα το ματς πήρε τυπικό χαρακτήρα.

Άμεση επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Αρπινό μετά το εκτός έδρας 0-1 επί της Ρεμς, νωρίτερα υπέστη τέσσερις σερί ήττες από Ανζέ (1-5), Μετς (0-1), Μπορντό (2-0) και Παρί (0-4), με ρεκόρ 3-2-7 βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (16η), οφείλει να δείξει κάτι διαφορετικό αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες. Έχει σκοράρει μόλις 11 γκολ σε 12 ματς, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, όπως επίσης και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (22 γκολ). Εκτός ξανά οι αμυντικοί Μέλινγκ και Μαρτίνεζ, τιμωρημένος ο μέσος Ντεό, αμφίβολος ο στόπερ Μπριανσόν, ίσως χρειαστεί να παίξει σε θέση στόπερ ο αριστερός μπακ Μιγκέλ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στη Μονακό. Ο Ντιό το 1-0 στο 19’, το 2-0 έκανε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 75’, το 3-0 ο Φόλαντ στο 77’. Με δέκα παίκτες απ’ το 69’ η Νιμ.

ΝΙΜ Στατιστικά

*Under 2.5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima.gr).

*NG τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μπορεί να λέει «ευχαριστώ» στην τύχη της για την εντός έδρας νίκη της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικεί τη συνέχεια στην Ευρώπη. Έκανε ένα ακόμη νευρικό ματς, κατώτερο του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ, έχανε δίκαια στο πρώτο ημίχρονο από ένα πιο συγκεντρωμένο αντίπαλο. Επιθετικά δε φάνηκε καθόλου, δεν είχε καθαρή ευκαιρία στο ματς, κατάφερε να κερδίσει με δύο πέναλτι, το δεύτερο εκ των οποίων είναι… συζητήσιμο ως προς το αν ο Ραφίνια είναι εντός περιοχής.

Κέρδισε ολοκληρωτικά απ’ το πουθενά, ωστόσο δεν κρατά την τύχη της στα χέρια της σε ό,τι αφορά την τρίτη θέση, αφού χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα απ’ τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική. Η Μαρσέιγ παίζει εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Πόρτο. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα του Βίλας-Μπόας έρχεται από σούπερ εμφάνιση στο εντός έδρας ματς με τη Ναντ, μια απ’ τις καλύτερες της φετινής σεζόν. Ήταν εξαιρετική στο επιθετικό κομμάτι, πολύ καλύτερη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, έβγαλε τρομερή ενέργεια, σκόραρε δύο φορές μέχρι το ημίχρονο, είχε πολλές ευκαιρίες. Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, η νίκη «κλείδωσε» στο 60’ με το πέναλτι του Μπενετέτο.

Τέταρτο σερί «τρίποντο» για τους Μασσαλούς μετά από εκείνα κόντρα σε Στρασμπούργκ (0-1), Λοριάν (0-1 εκτός) και Μπορντό (3-1 εντός), πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (4-3-0), με 21 πόντους τους βρίσκουμε στην έκτη θέση και το -4 απ’ την κορυφή. Επιστρέφει ο στόπερ Μπαλέρδι (4,1), χωρίς απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καμαρά το 0-1 στο 33’, ισοφάρισε με πέναλτι ο Παγιέ στο 55’, ο ίδιος παίκτης ξανά με πέναλτι το 2-1 στο 75’.

ΜΑΡΣΕΪΓ Στατιστικά

*Έρχεται από 9/13 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/12 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.