Σε πτώση ο «άσος» του Βόλου!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (20/09) έχει αναμετρήσεις στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου. Δράση υπάρχει και στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την πτώση αποδόσεων και το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο πλάισιο της δεύτερης αγωνιστικής, ο Βόλος ΝΠΣ υποδέχεται τον Άρη και εδώ υπάρχει αλλαγή στον «άσο». Ειδικότερα, το σημείο άνοιξε στο 3.71 και έχει φτάσει πλέον στο 3.23. Πάλι στην Ελλάδα, η Λαμία φιλοξενεί τον ΟΦΗ και το «διπλό» είναι που κατηφορίζει. Συγκεκριμένα, η νίκη του ΟΦΗ ξεκίνησε από το 2.87 και βρίσκεται τώρα στο 2.72. Στην Ισπανία τώρα, και τη Segunda Divvision, η Εσπανιόλ παίζει εντός έδρας με τη Μάλαγα. Ο «άσος» λοιπόν, βρισκόταν αρχικά στο 1.76 και τώρα εντοπίζεται στο 1.69.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους τώρα, η Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος, με τη Serie A να κινείται και αυτή σε υψηλά επίπεδα. Στην πρώτη θέση εντοπίζεται ο αγώνας της Σαουθάμπτον με την Τότεναμ. Ο τζίρος έχει φτάσει ήδη τις 286.823€ και το 42,43% έχει πάει στο «διπλό». Στη δεύτερη θέση βλέπουμε το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ. Εδώ έχουν στοιχηματιστεί μέχρι τώρα 233.574€. Εξ αυτών, το 44,10% κατευθύνεται στη νίκη της Λίβερπουλ. Την τριάδα κλείνει η αναμέτρηση της Πάρμα με τη Νάπολι, για τη Serie A. Στις 168.904€ είναι ήδη ο τζίρος του ματς, με το 62,43% να «πέφτει» στο «διπλό».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα