NFL: Οι Ρέιντερς έδωσαν τα χέρια με την BetMGM

Ανανεώθηκε:
Ρέιντερς 2020

Οι Λας Βέγκας Ρέιντερς ανακοίνωσαν τον πρώτο επίσημο στοιχηματικό τους συνεργάτη! Την Πέμπτη, η διεθνής στοιχηματική πλατφόρμα BetMGM κατονομάστηκε ως η επίσημη συνεργάτις του συλλόγου του NFL.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή η συμφωνία θα επιτρέχει στην BetMGM να προσφέρει εκπαιδευτικές πληροφορίες για την εφαρμογή της (app) στους φίλους των Ρέιντερς, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου.

“Όλοι εμείς στην BetMGM είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τους Ρέιντερς και το NFL στο Λας Βέγκας”, δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της MGM Resorts Μπιλ Χόρνμπακλ και συμπλήρωσε “Ανυπονομούμε να προσφέρουμε στους φίλους των Ρέιντερς μία παγκόσμιας κλάσης στοιχηματική και ψυχαγωγική εμπειρία, μέσω των online και επίγειων sportsbook μας και μέσω της BetMGM app”.

Το deal αυτό είναι σε επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας ανάμεσα στους Ρέιντερς και τον όμιλο MGM Resorts, η οποία ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο. Με αυτή τη συμφωνία η MGM Resorts έγινε ο ιδρυτικός συνεργάτης στο γήπεδο των Ρέιντερς, το ολοκαίνουριο Allegiant Stadium, με την υπογραφή του ομίλου σε πολλά σημεία του σταδίου.

Οι φίλοι των Ρέιντερς όμως δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεπτούν το υπερσύγχρονο στάδιο, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μαρκ Ντέιβις ανακοίνωσε πριν το ξεκίνημα της σεζόν οτι δεν θα φιλοξενηθεί κοινό στις κερκίδες για ολόκληρη τη 2020 σεζόν.

Οι Ρέιντερς  θα εγκαινιάσουν τη νέα τους έδρα τη Δευτέρα (21/09) απέναντι στους Σέιντς για τη 2η αγωνιστική της 2020 σεζόν και η BetMGM θα λειτουργήσει ως κεντρικός σπόνσορας.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ