Stoiximan: Τσέλσι – Άρσεναλ με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
stoiximan bonus

Για την 24η αγωνιστική της Premier League, η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ (22:15) και το Stoiximan την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Τσέλσι – Άρσεναλ στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τσέλσι, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ φιλοξενήθηκε από τη Νιουκάστλ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Στα πέντε από τα επτά τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Under 2.5. Πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί τρεις φορές στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (2-0-3).

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Άρσεναλ, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα υποδέχθηκε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Ευτύχησε να προηγηθεί με το τέρμα του Μαρτινέλι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, για να δεχθεί την ισοφάριση, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G. Δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-0).

Τσέλσι – Άρσεναλ στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις