Κουπόνι Τετάρτης (08/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ώρα κυπέλλων και πάλι στο κουπόνι πάμε στοίχημα για σήμερα Τετάρτη (08/01), σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία. Ξεκινούν τα παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας στη Σαουδική Αραβία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στη Novibet και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Το κυρίως μενού του Κυπέλλου

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τα “δεύτερα” στο εκτός έδρας ματς με την αδύναμη Καλαμάτα, ο Παναθηναϊκός έχει απαιτητική αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ 2, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ανεβασμένος Άρης πάει στην Ξάνθη. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες  αποδόσεις !
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτος ημιτελικός στην Τζέντα

Ξεκινά το Σούπερ Καπ Ισπανίας στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με τη Βαλένθια να κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς Μπέιλ και Μπενζεμά οι “γκαλάκτικος”, δεν ταξίδεψε ο Ροδρίγο για τις “νυχτερίδες”. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Το πρώτο βήμα η Λέστερ

Προβάδισμα πρόκρισης θέλει να πάρει η Λέστερ σήμερα κόντρα στην Άστον Βίλα, για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Επιστρέφει ο Βάρντι για τις “αλεπούδες”. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Λιγκ Καπ με φαβορί στη Γαλλία

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Η Λυών υποδέχεται τη Μπρεστ, η Λιλ φιλοξενεί την Αμιάν, ενώ εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Σεντ Ετιέν. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)