* 27η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-4

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Με το σπουδαίο «Steel City derby» του Σέφιλντ ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ απόψε. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη μισητή συμπολίτισσά της στο «Bramall Lane» με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς την προηγούμενη βδομάδα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ίπσουϊτς και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τόμας στο 25’. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Γουάιλντερ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε, αυτήν κόντρα στη Σάντερλαντ (3-0 εντός έδρας) στις 26 Δεκεμβρίου του 2017. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Την 1η του μηνός αναδείχθηκε ισόπαλο με την Ντέρμπι (1-1 εκτός έδρας). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίντρα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κλαρκ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 57’. Στην απόκτηση των Έβανς (ΜΕ) και Λέοναρντ (ME) έναντι 1.640.000 ευρώ από τις Γουλβς και Σάουθεντ, αντίστοιχα, προχώρησε ο σύλλογος, ο οποίος απέκτησε δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γουίλσον (ΕΠ). Δεν αποκλείεται αυτοί να πραγματοποιήσουν απόψε το ντεμπούτο τους.

Προηγούμενο ματς: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ίπσουϊτς για το Κύπελλο Αγγλίας.

Στατιστικό: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ

Εκδίκηση για τη βαριά ήττα που γνώρισε στην έδρα της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος από τις «λεπίδες» θέλει να πάρει απόψε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «Steel City derby». Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Γιος Λουχουκάι, ο οποίος θα πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του στον πάγκο, αναδείχθηκε ισόπαλο κόντρα στην Καρλάιλ (0-0 εκτός έδρας) για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο 54χρονος Ολλανδός προπονητής ήταν ανενεργός από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2016, όταν είχε απολυθεί από την Στουτγκάρδη.

Στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν οι «κουκουβάγιες» για το πρωτάθλημα πανηγύρισαν μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-0 εκτός έδρας) στις 26 Δεκεμβρίου του 2017. Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε NG. Μέχρι στιγμής η Σέφιλντ Γουένσντεϊ δεν προχώρησε σε κάποια μεταγραφική κίνηση στο χειμερινό παζάρι.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καρλάιλ με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην έδρα της πρώτης για το Κύπελλο Αγγλίας.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γουένσντεϊ για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διαγωνισμού (Facebook)
Βήμα 1: Προβλέψτε (σχολιάστε πχ. 1-1) το σκορ του αγώνα Σέφιλντ Γιουν. – Σέφιλντ Γουέν.
Βήμα 2: Κάντε Δημόσια Κοινοποίηση / Public share τη δημοσίευση του διαγωνισμο

Ένας τυχερός θα κερδίσει μία Paysafe κάρτα αξίας 10 ευρώ
*Προβλέψτε σωστά τους αγώνες με το #VresToSkor. Ένας τυχερός κερδίζει 10 ευρώ σε κάθε ματς!