13η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κλάιντ – Άνναν Αθλέτικ 2-1

*Στο Λιγκ Καπ: Κλάιντ – Άνναν Αθλέτικ 2-1

ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς η Άνναν Αθλέτικ, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πίτερ Μέρφι φιλοξενήθηκε από την Κάουντενμπιθ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αν και προηγήθηκε με το τέρμα του Σμιθ στο 43′, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 70′, για το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη σερί ισοπαλία, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μπέργουικ (0-0 εντός) και Μόντροουζ (1-1 εκτός).

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 16 συνολικά και είναι στην έβδομη θέση, ενώ με 13 γκολ παθητικό, διαθέτει και την καλύτερη άμυνα. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Δεν έχουν αναφερθεί πιθανές απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κάουντενμπιθ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα εφτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στην Goalbet)

Το Άνναν Αθλέτικ – Κλάιντ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Σκωτίας (Κλικ Εδώ)

ΚΛΑΪΝΤ

Για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, η Κλάιντ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξένησε την Στέρλινγκ Άλμπιον, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Ούσα πίσω στο σκορ μετά από 78 λεπτά αγώνα, εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση με το πέναλτι του Γκουντγουίλι στο 87′. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με την Στενχάουσμιουρ. Έχει πετύχει γκολ και στα δώδεκα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Μετά και από αυτή την ισοπαλία της, βρίσκεται στην όγδοη θέση, όπου και μετράει δέκα βαθμούς. Επιπλέον, με 27 τέρματα παθητικό διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Μάθιου Φλιν (ΜΕ 3/0). Προέρχεται από την ήττα με 0-2, εντός έδρας, κόντρα στην Ιστ Φάιφ για το FA Cup. Ντεμπούτο για τον τεχνικό Ντάνι Λένον στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Ιστ Φάιφ για το FA Cup.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.