ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ αναδείχθηκε την περασμένη αγωνιστική η Φάλκενμπεργκ. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 6’ (0-1), δέχθηκε την ισοφάριση στο 33’ της συνάντησης (1-1), ένα εν γένει δίκαιο τελικό αποτέλεσμα, καθώς αμφότερες έδωσαν μεγαλύτερη σημασία στο να κρατήσουν τον βαθμό ως το φινάλε. «Αρχίζουμε να δένουμε ως ομάδα και θα γίνουμε καλύτεροι στην πορεία», τόνισε ο Έκλουντ.

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Φάλκενμπεργκ (όλες συνοδεύτηκαν από Goal/Goal), αγνοεί προς το παρόν τη νίκη, μετρώντας και μια ήττα στην πρεμιέρα από την Έστερ (0-2). Προβληματίζει με τις εμφανίσεις, είναι δεδομένο ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, μετά τον περσινό υποβιβασμό της από την Άλσβενσκαν, ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρά αμυντικά προβλήματα, αφού έχει δεχθεί γκολ σ’ όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Από την αρχή της σεζόν λείπουν πέντε παίκτες, όλοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο απουσιολόγιο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ατβίνταμπεργκ.

Στατιστικό: G/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Φάλκενμπεργκ – ΓΚΑΪΣ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΑΪΣ

Από την άλλη πλευρά η ΓΚΑΪΣ έμεινε και αυτή με τη σειρά της στην ισοπαλία, μένοντας στο 0-0 με την Χέλσινγκμποργκ στο Γκέτεμποργκ. Πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, αμφότερες έδωσαν μεγάλη σημασία στα αμυντικά τους καθήκοντα, πολύ κακό πρόσωπο στην επίθεση στο πρώτο μέρος. Πιο ζωντανό το δεύτερο, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, καμία όμως δεν μπόρεσε να άνοιξε το σκορ. «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σταθήκαμε άτυχοι στην τελική προσπάθεια, συνεχίζουμε», υποστήριξε ο Βέστμαν.

Βαθμός μετά από δύο διαδοχικές ήττες για την ΓΚΑΪΣ απ’ τις Ντάλκουρντ (1-0 εντός έδρας) και Συριάνσκα (2-1 εκτός έδρας), βρίσκεται σε αναζήτηση της πρώτης της νίκης. Απογοητεύει πλήρως, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το άσχημο αυτό ξεκίνημα και για μία ομάδα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη, όπως η ΓΚΑΪΣ, θυμίζει πολύ την περσινή σεζόν, όπου πάλι ξεκίνησε τραγικά, στη συνέχεια πήρε νίκες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φέρουν την άνοδο. Συνεχίζει χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Χέλσινγκμποργκ.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η ΓΚΑΪΣ στις τρεις απ’ τις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.