Στον πρώτο γύρο: Τσιταντέλα – Σαλερνιτάνα 2-0

* Η Σαλερνιτάνα διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα έντεκα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της Σαλερνιτάνα για το πρωτάθλημα.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Αήττητη παραμένει η Σαλερνιτάνα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπενεβέντο (1-1 εκτός έδρας) στις 5 Μαρτίου το συγκρότημα του Μπολίνι επικράτησε των Μπρέσια (2-0 εντός έδρας), Βίρτους Εντέλα (1-0 εκτός έδρας), Άσκολι (2-0 εντός έδρας) και Πίζα (1-0 εκτός έδρας). Το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στην τελευταία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ροσίνα στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 72’.

Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η «γκρανάτα» για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις τρεις σημειώθηκε no-goal. «Βρισκόμαστε σε μία σημαντική στιγμή του πρωταθλήματος, όλοι μας χαιρόμαστε για την πορεία που διαγράφουμε τις τελευταίες αγωνιστικές», υπογράμμισε ο προπονητής της Σαλερνιτάνα, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Όλοι μας ονειρευόμαστε την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου».

Προηγούμενο ματς: Η Σαλερνιτάνα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Πίζα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Σαλερνιτάνα επικράτησε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

Το Σαλερνιτάνα – Τσιταντέλα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Τσιταντέλα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βεντουράτο επικράτησε των Σπέτσια (1-0 εντός έδρας) και Λατίνα (2-0 εκτός έδρας). Το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 60’ με τον Στρίτσολο. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 78’ ο Λούκας Σιαρέτι. Στις 12 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Τσιταντέλα για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισε μόλις μία νίκη. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες.

Στις έξι δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις οχτώ σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου παραμένει η Τσιταντέλα με τους 50 βαθμούς που συγκέντρωσε, ωστόσο η αποψινή αντίπαλό της Σαλερνιτάνα βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω της. «Σεβόμαστε απόλυτα τη Σαλερνιτάνα, ανυπομονούμε για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σε μία έδρα που αναμένεται “καυτή”», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Η Τσιταντέλα επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Λατίνα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Τσιταντέλα επικράτησε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σαλερνιτάνα σε όλες τις διοργανώσεις.