* Η Γουίγκαν αδυνατεί να σκοράρει στα έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Γουίγκαν διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπρέντφορντ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Γουίγκαν με αντίπαλο την Μπρέντφορντ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΓΟΥΪΓΚΑΝ

Έπρεπε να περάσουν επτά αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και έξι ήττες, για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Γουίγκαν. Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Τζόισι επικράτησε της Μπέρτον Άλμπιον (2-0 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Κόνολι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση στο 64’. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γουίγκαν για την ίδια διοργάνωση αγνοεί τη νίκη, σημειώνοντας μία ισοπαλία και έξι ήττες.

Στις έξι δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Η τελευταία φορά που η Γουίγκαν επικράτησε εντός έδρας της Μπρέντφορντ σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 12 Απριλίου του 2003 (2-0). Με τους 22 βαθμούς που συγκέντρωσε μετά το πέρας 26 αγωνιστικών βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Προηγούμενο ματς: Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Γουίγκαν από την έδρα της Μπέρτον Άλμπιον επικρατώντας με 2-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Γουίγκαν γνώρισε την ήττα στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κάρντιφ (2-2 εντός έδρας) και Νόριτς (0-0 εντός έδρας), και επικράτησε της Μπέρμιγχαμ (3-1 εκτός έδρας), η Μπρέντφορντ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σμιθ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νιούκαστλ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκέιλι στο 20’, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 52’ με τον Βάιμπ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Μέρφι στο 79’.

Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «μέλισσες» για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ήττες. Στις τρεις σημειώθηκε no-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου του 2001, σημειώθηκε η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Μπρέντφορντ επί της Γουίγκαν σε όλες τις διοργανώσεις (3-1). Εκτός ενδεκάδας ενδέχεται να μείνει ο επιθετικός Χόγκαν, καθώς για αυτόν ενδιαφέρεται η Γουέστ Χαμ.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Μπρέντφορντ από τη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπρέντφορντ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Γουίγκαν σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Magicbet)